Obiecte din casă care atrag ghinionul. Scapă de ele cât mai curând

Ghinionul și superstițiile dar si norocul sunt asociate cu articole specifice. Să analizăm care sunt aceste obiecte și ce putem face în acest sens:
1. Obiecte din casă care atrag ghinion
– O piesă vestimentară care nu este în stare bună, păstrând obiecte sparte… Aceasta stochează energie negativă! Știm că ar trebui să scăpăm de acestea, dar ne este greu să facem… Unul dintre principalele motive pentru care păstrăm ceea ce nu ne mai servește, atașamentul.
– Obiecte care ne amintesc de cineva; cadouri de la persoane sau obiecte deosebite care ne amintesc de o copilărie fericită etc.
În plus, unele obiecte sau caracteristici ale acestora sunt asociate cu energia negativă și pe care ar trebui să le evităm, cum ar fi de exemplu:
Ceas spart. Ceasul dvs. de perete a încetat să ticăie sau prăjitorul de pâine nu mai funcționează? Remediați-le repede!
– Plantele fără viață și uscate expuse ar putea să nu fie potrivite pentru o casă plină de viață și fericită. Aruncă acele frunze zbârcite, florile uscate și tulpinile rupte.
– Uși negre. Nu este o idee bună să vopsesti cu negru, o culoare cu vibrații scăzute, deoarece pe aici intră energia în casa ta.
– Calendare. Acestea ne amintesc de zilele rămase de trăit dar ne amintesc constant și de timpul care a trecut. Este mai bine să te uiți la asta pe telefon sau pe computer, în loc să faci un loc anume pentru asta în casa ta.
– Capacul toaletei deschis! Simbolic, toaleta este asociată cu elementul apă, care se referă la bogăția în feng shui. Să presupunem că lăsarea capacului toaletei sus înseamnă că norocul ar putea „scăpa” pe canal. Aici este o chestiune de a fi strict în acest sens cu cei care locuiesc în casa ta.
2. Obiecte din casă care atrag norocul
Așa cum există obiecte care invită ghinionul, altele îl provoacă și îl păstrează în viața de zi cu zi. De asemenea, a avea un mediu plăcut, o locuință organizată și curată, favorizează prosperitatea. Mai jos vă vom explica care obiecte vă vor aduce cel mai mult noroc:
– Flori proaspete. Prin vitalitatea lor, ele atrag prospețime în viața caselor noastre. Ele sunt adesea folosite de decoratorii profesioniști.
– Bambus. Atrage pace și vibrații bune. Acesta poate fi găsit în orice magazin.
– Un bol cu fructe. Atrage pozitivitate și are grijă de sănătate. Este un simbol al abundenței.
– Clopoțeii de vânt. Atrage bani. Acestea ar trebui să fie amplasate la intrarea în casă.
– O fântână portabilă în interiorul casei tale.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

 

Lasă un comentariu