5 semne inexplicabile că lumea spiritelor încearcă să vă contacteze

Ai vreodată sentimentul că ești urmărit când nu este nimeni prin preajmă? Primești automat un mesaj în capul tău și știi că nu vine de la tine, ci dintr-o lume diferită? Există mai multe moduri prin care lumea spiritelor poate încerca să vă atragă atenția, fie că este vorba de la cei dragi care au murit sau de la ghizii voștri spirituali.
Iată 5 semne grăitoare că lumea spiritelor încearcă să te contacteze:
Vedeți vreunul dintre aceste semne?
1. Ai vise și/sau viziuni vii în timpul somnului
Lumea spiritelor va transmite mesaje prin vise. De asemenea, ne vor oferi mini-filme în timpul meditației, când renunțăm la vorbăria și deschidem conștiința pentru a primi fără static. Vor crea scenarii sau vor oferi arhetipuri pentru a ne atrage atenția. Când dormi, te aliniezi cu lumea spiritelor. Toate convingerile tale coboară și devii mai receptiv la celelalte tărâmuri. Spiritele vor împărtăși lucruri cu tine. Tot ce trebuie să faci este să întrebi în mod deliberat înainte de a dormi sau de a medita.
2. Simțurile tale sunt îmbunătățite atunci când lumea spiritelor încearcă să ajungă la tine.
Spiritele comunică prin miros, atingere, gust, viziune și sunet. Se pot agăța de simțurile tale olfactive, lăsându-te să mirosi o floare sau o plantă. Ele pot provoca un țiuit în ureche pentru a vă anunța că sunt lângă tine. Când tonurile călătoresc în dimensiuni diferite, ele vin în urechile noastre cu sunete înalte. Îți pot folosi vederea periferică pentru a se arăta prin umbre. În aceste momente care nu au sens, lumea spiritelor te atinge. Rămâi deschis și vezi cum se desfășoară miracolele.
3. Electronicele pornesc sau se opresc fără motiv
Spiritele vor folosi lumini și alte componente electrice pentru a vă anunța că sunt în apropiere. Suntem făcuți din materie; electricitatea este o conductă pentru ei să se încarce. Vor stinge lămpile, vor ridica volumul la radio și vor schimba canalele.
4. Știi lucruri fără să fi studiat despre ele
Ai avut vreodată un fel de cunoștințe clare și nu știi de ce ți-a apărut acest gând în minte? Aceștia sunt ghizii voștri spirituali și cei dragi. Ei folosesc telepatia pentru a comunica cu noi. Ascultă acea voce mică care îți șoptește, împingându-te să faci ceva și urmărește-ți instinctul. Acea „cunoaștere” este o bănuială profundă din lumea spiritelor care te ghidează către ceva magic.
5. Apar des pielea de găină și frisoanele.
Ai vorbit vreodată despre o persoane decedate și ți s-a făcut imediat pielea de găină? Sunt ele care te anunță că sunt cu tine. La urma urmei, suntem ființe spirituale care au o experiență umană. Conexiunea cu lumea spiritelor este acasă. Acea piele de găină sunt simple mementouri că această lume și lumea spiritelor
Nu există separare în tărâmurile noastre. Suntem cu toții uniți într-un fel sau altul. Lumea spiritelor te va ghida dacă ești deschis să primești mesajele. Cu cât meditezi, creezi, eliberezi și iubești mai mult, cu atât este mai ușor pentru ghizii tăi să comunice cu tine. Recunoștința este o răsplată uriașă pentru toată asistența lor. Numără-ți întotdeauna binecuvântările la sfârșitul zilei și amintește-ți că nu ești niciodată singur.

 

Lasă un comentariu