Puneți o dorință, alege o carte de tarot și vezi dacă se va îndeplini sau nu

Când ai o dorință pe care vrei să ți-o devină realitate, concentrează-te și fă-o să se întâmple! Această lectură mistică de Tarot vă permite să vă concentrați profund asupra unei dorințe și să alegeți o carte de Tarot din pachet. Cartea va dezvălui ce trebie să faceti pentru a vă putea îndeplini dorința.

  1. Magician (Magicianul): Acestă carte sugerează că aveți puterea și abilitățile necesare pentru a vă atinge obiectivele. Este momentul să acționați și să folosiți resursele disponibile pentru a vă realiza aspirațiile.
  2. High Priestess (Marea Preoteasă): Această carte indică nevoia de a explora partea interioară a sinelui vostru și de a asculta intuiția. S-ar putea să existe aspecte ascunse sau misterioase în situația voastră pe care trebuie să le dezvăluiți.
  3. The Chariot (Căruța): Această carte sugerează că sunteți în mișcare și că vă aflați pe calea spre succes. Este important să rămâneți hotărât și să controlați direcția în care mergeți.
  4. The Lovers (Îndrăgostiții): Această carte semnalează relațiile și alegerile legate de dragoste. Poate indica o perioadă de confruntare a deciziilor legate de relații și pasiune.
  5. Strength (Forța): Această carte reprezintă puterea interioară, încrederea și capacitatea de a depăși obstacolele. Indică nevoia de a fi blând și răbdător cu voi înșivă și cu alții.
  6. The Hermit (Eremitul): Această carte sugerează nevoia de a vă retrage și de a căuta răspunsuri în interiorul vostru. Este o perioadă de introspecție și autocunoaștere.
  7. The Wheel of Fortune (Roata Norocului): Această carte reprezintă schimbarea ciclică și destinul. Indică faptul că lucrurile se află în mișcare și că trebuie să vă adaptați la schimbările care vin în viața voastră.
  8. The Hanged Man (Omul Spânzurat): Această carte indică nevoia de a renunța la control și de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Poate sugera sacrificii temporare pentru a obține o mai mare înțelegere sau claritate.

Lasă un comentariu