Ce înseamnă să fii tu însuți? Iată cum să descoperi cine ești și ce vrei cu adevărat

Toată lumea spune că ar trebui să „fii tu însuți”, dar ce înseamnă asta? Cum te simți cu adevărat să fii tu însuți? Singura modalitate de a ști cum să fii tu însuți este să înțelegi cine ești la cel mai profund nivel de bază.
Cine ești nu este meseria ta, numele tău sau etichetele pe care ți le-ai dat de-a lungul anilor. Cine ești tu se află sub toate acestea și iată cum să-l descoperi:
1.) Ce te face să te simți cel mai viu?
Gândește-te un moment la toate lucrurile pe care îți place să le faci. Înțelegerea a ceea ce îți place să faci sau a ceea ce te face să te simți cel mai viu este crucială în înțelegerea modului în care te aliniezi cu esența ta, care, desigur, este Iubirea Universală.
2.) Care sunt talentele tale?
Cu ce talente naturale te-ai născut? Le avem cu toții, poate fi nevoie doar de puțină săpătură pentru a le găsi. Poate că ești foarte bun în a-ți folosi mâinile, poate ești foarte bun în a-ți folosi mintea sau poate ești un maestru de sudoku. Nu contează dacă crezi că este suficient de bun, doar notează-l. O altă modalitate bună de a-ți descoperi talentele este să te întrebi despre ce îmi place să învăț? Și pentru ce mă „cunosc” prietenii mei?
3.) Care este potențialul tău?
Înțelegerea potențialului tău începe de la înțelegerea faptului că toți suntem energie, iar energia noastră vibrează la diferite frecvențe în funcție de gândurile noastre. Energia noastră karmică este destinul nostru, este energia cu care am venit pe planeta pământ, este energia pe care am moștenit-o din viețile trecute, din istoria familiei noastre și din Univers.
Potențialul tău este peste tot în jurul tău în momentul prezent și înțelegerea lui este cu adevărat un proces de-a lungul vieții. Cu toate acestea, puteți începe să-l descoperi prin meditație, propria muncă intuitivă sau printr-o lectură intuitivă de astrologie.
4.) Care este scopul tău?
Scopul nostru este pur și simplu să fim sinceri cu noi înșine și, fiind fideli cu noi înșine, începem în mod natural să urcăm pe calea destinului nostru.
Avem absolut liber arbitru și alegere în această viață, dar există anumiți factori care sunt predeterminați și există anumite energii sau evenimente care se desfășoară în viața noastră cu un motiv. Găsirea scopului în toate acestea depinde de tine.
Scopul nostru este să găsim un scop. Scopul nostru este să ne aliniem pur și simplu cu cine suntem, cu ceea ce ne place să facem, cu talentele și potențialul nostru, și apoi să trăim.
„Tu ești Universul care se exprimă ca om” – Eckhart Tolle

 

Lasă un comentariu