Cum să-ți îmbunătățești viața în doar 4 pași. Nu ignora, poate nu întâmplător citești aceste mesaj

Pământul este un loc provocator. Există războaie, foamete, crize și greutăți care se întâmplă în fiecare moment al fiecărei zile. Dar indiferent de asta, există o modalitate de a-ți ridica viața, astfel încât să poți pluti deasupra haosului.
Desigur, greutățile și necazurile pot apărea în continuare în calea ta, dar ridicându-ți viața, vei putea să le faci mai repede și mai ușor. Veți putea rezolva situațiile mai rapid și vă veți menține echilibrul interior.
Urmând acești pași în doar câteva zile, vei începe să vezi schimbări și schimbări miraculoase în propria ta viață. Vei începe să plutești deasupra haosului și vei găsi un nou sens pentru lumea din jurul tău.
Pasul 1: Dezvoltați o practică de meditație/rugăciune
Chiar dacă meditația în fiecare zi poate necesita multă disciplină, chiar funcționează! Chiar și doar ședința de 10 minute poate avea un efect profund asupra vieții tale.
Cel mai bine este să meditezi la prima oră dimineața sau la ultimul lucru seara, dar o potrivire oricând poți este grozav.
Alege fie să stai pe un scaun cu picioarele pe pământ, fie să stai pe podea cu picioarele încrucișate. Dacă stai pe podea, folosește o pernă pentru a-ți sprijini șoldurile în sus, astfel încât să fie puțin mai sus decât picioarele tale.
Pe măsură ce meditezi, concentrează-te pe respirație și încearcă să nu te implici în gândurile tale. Dacă vă ajută să faceți niște exerciții de respirație, iată câteva pe care le puteți încerca-
Faceți 10 respirații adânci, dacă vă pierdeți concentrarea, începeți din nou la 1
Inspirați 4, țineți 4, expirați 4
Inspirați timp de 5, expirați timp de 7
Imaginează-ți o minge strălucitoare de lumină albă în fața ta și inhalează această energie de curățare
Setați un cronometru pentru doar 10 minute pentru început și încercați să faceți acest lucru în fiecare zi. Vei vedea rezultate!
Pasul 2: Concentrați-vă pe ceea ce este bine
Viața nu este menită să fie imaginea perfectă. Întotdeauna va exista ceva luptă, ceva învățare și altele de făcut, dar concentrându-te pe tot ceea ce este bun în viața ta, lupta devine mult mai ușor de gestionat.
Monitorizează-ți gândurile și vezi câtă energie oferi lucrurilor care nu funcționează în viața ta față de lucrurile care funcționează în viața ta. Adesea suntem atât de prinși de lucrurile care nu funcționează, încât uităm că avem atât de multe lucruri care funcționează în viața noastră!
Concentrându-ți atenția asupra a ceea ce funcționează, îți permite să treci la o mentalitate mai pozitivă. Din acest loc, este mai ușor să găsești soluții și să-ți schimbi gândirea către dileme aparente.
Pasul 3: Înlocuiește judecata cu bunătate
Cei mai mulți dintre noi ne judecăm mult prea aspru. Amintiți-vă, suntem aici pentru a învăța, a crește, a eșua, a reuși și a tot ce se află între ele. Nu se așteaptă să avem totul înțeles. Da, vom face greșeli, da, vom face ceva greșit uneori, dar toate acestea fac parte din viață.
Încercați să vă uitați la oameni după cum sunt ei – un suflet care este aici, la fel ca și voi, încercând să vă dați seama!
Pasul 4: Aflați că scopul vostru este dragostea
Care este scopul meu? Acesta este ceva ce toată lumea vrea să știe, dar scopul tău nu este ceva ce găsești, ci pur și simplu cine ești.
Scopul tău este să fii tu însuți și să-ți trăiești adevărul, iar singurul adevăr este iubirea. Chiar dacă acest lucru poate suna puțin intangibil, să fii sincer cu tine însuți te va duce întotdeauna pe calea ta cea mai înaltă.
Încearcă să nu te lași prins în care este scopul tău sau încearcă să faci acest lucru mare, măreț. Doar fii tu însuți și întreabă-cum mă pot iubi pe mine și pe alții mai mult?

 

Lasă un comentariu