Cum să-și asculți corpul când are ceva să îți transmită. Încearcă acest exercițiu și vei descoperi lucruri ascunse

Când ceva nu merge bine sau când pur și simplu ne simțim în neregulă, este adesea modul în care corpul nostru comunică cu noi și, uneori, tot ce trebuie să facem este să ascultăm.
Pentru a te acorda cu corpul tău, trebuie să devii un bun ascultător și trebuie să începi să atingi liniștea din interior. În timp ce meditația este grozavă pentru asta, o modalitate rapidă și ușoară de a te acorda cu corpul tău este de fapt sub duș.
Este ceva despre apa fierbinte care este foarte relaxantă pentru majoritatea oamenilor și vă poate ajuta să vă deschideți pentru a asculta înțelepciunea corpului.
Pentru a vă asculta corpul, încercați acest exercițiu simplu atunci când sunteți următorul sub duș. Pentru cele mai bune rezultate, încercați să faceți acest lucru în fiecare zi –
Conectați-vă la exercițiul corporal
1.) Închideți ochii, stați sub apă curgătoare și permiteți-vă să simțiți cu adevărat senzația apei pe corp. Intrați într-adevăr în sentiment și permiteți-vă să observați și să observați fiecare senzație. Fii super prezent și încearcă să te concentrezi asupra felului în care se simte corpul tău.
2.) Cu ochii închiși, îndreptați-vă atenția asupra unui domeniu de îngrijorare. De exemplu, este posibil să aveți un genunchi rău sau un umăr dureros. Alegeți o zonă și atrageți-vă atenția acolo. Permite-ți cu adevărat să simți asta. Dacă simțiți vreo durere, încercați să respirați prin ea. Permite-ți să simți totul și apoi direcționează această întrebare către acea zonă a corpului tău – „Ce vrei să știu?”
3.) După ce puneți întrebarea, este posibil să obțineți un răspuns imediat sau un sentiment intuitiv. Răspunsul tău poate fi un cuvânt, o viziune, o imagine sau doar o senzație. Ai încredere în orice apare pentru tine.
4.) După ce ați primit mesajul, puteți duce această practică mai departe, fie înregistrând în jurnal despre răspunsul dvs., fie meditand. De asemenea, puteți direcționa această întrebare către diferite zone ale corpului care vă pot deranja.
Simțindu-vă în mod regulat corpul și devenind conștient de ce mesaje vă comunică, vă permite să vă ocupați de sănătatea și bunăstarea.
Când vă acordați corpul și îl tratați cu bunătate iubitoare, este uimitor cât de mult se poate îmbunătăți viața ta.
Vă rugăm să rețineți că acest exercițiu nu înlocuiește un diagnostic medical profesional. Deși vă poate ajuta să deveniți mai atent și mai conștient de corpul dvs., dacă aveți o problemă de sănătate, asigurați-vă că o verificați de un profesionist.

 

Lasă un comentariu