5 moduri de a-ți crește starea de bine în mai puțin de 60 de secunde

Majoritatea dintre noi cunoaștem beneficiile stării de bine, dar în unele zile, indiferent cât de mult ai încerca, s-ar putea să te simți într-o dispoziție proastă sau pur și simplu să simți „bleh” în legătură cu viața ta.
Ni se întâmplă tuturor, indiferent cât de iluminați, dar cu cât puteți aduce mai multă conștientizare în această stare, cu atât va fi mai ușor să navigați prin ea.
A te simți dezamăgit este natural și normal. Problema apare atunci când aceste sentimente devin norma sau când aceste sentimente rămân puțin mai mult decât se aștepta.
Când apare acel moment, iată câteva modalități foarte rapide, ușoare și simple
1. Ascultă muzica ta preferată
Muzica care vrea să te facă să dansezi sau să cânți îți poate ridica instantaneu dispozitia. Încercați să alegeți melodii care vă fac să doriți să vă mișcați sau să cântați, deoarece acestea pot fi cele mai puternice atunci când vine vorba de creșterea vibrației.
2. Urmăriți un videoclip amuzant
Ideea cu acesta este să te facă să râzi. Râsul vă poate ridica instantaneu vibrația și vă poate ajuta să eliminați și să eliberați orice energie stagnantă.
3. Luați puțin aer proaspăt
O doză de aer proaspăt poate face minuni pentru suflet și vă poate ajuta să vă ridicați vibrația instantaneu. Faceți o scurtă plimbare sau pur și simplu ieșiți afară și simțiți briza pe față și pe corp. Faceți 4-5 inspirații și expirări adânci și relaxați-vă pe măsură ce vibrația se ridică.
4. Fă ceva pentru altcineva
Uneori, cel mai bun mod de a te simți mai bine cu tine însuți este să ajuți pe altcineva să se simtă mai bine cu sine. Nu trebuie să fie un act măreț, chiar și ceva atât de mic precum ținerea unei uși deschise pentru cineva sau trimiterea unui mesaj text iubitor unui prieten poate ajuta în mare măsură să vă ridicați moralul.
5. Faceți o listă de mulțumire
Recunoștința este cu siguranță una dintre cele mai rapide și mai bune modalități de a-ți crește starea de bine. Pur și simplu ia un minut să te gândești la toate lucrurile pentru care te simți recunoscător în viața ta. Poate fi ceva la fel de simplu ca „accesul la apă curată” sau ceva mai specific despre locul în care vă aflați în viața voastră.
Aceste acte mici, dar puternice, vă pot oferi impulsul de care aveți nevoie pentru a vă muta vibrația la un nivel mai înalt. Deși s-ar putea să nu fie remedieri pe termen lung, ele vă pot ajuta să vă dea un impuls în direcția corectă.

 

 

Lasă un comentariu