Psihologii recomandă cel mai simplu exercițiu pentru a vă debloca puterea personală și a calma mintea agitată

Calmează o minte prea activă, deblochează-ți subconștientul, ajunge la rădăcina problemelor tale și dezvoltă-ți abilitățile intuitive și psihice făcând acest exercițiu simplu în fiecare zi.
Da, chiar este atât de ușor.
Exercițiul nu este nimic nou. Practic, este nevoie de la prima oră dimineața, când mintea este odihnită și nu ai făcut nimic altceva, să iei un pix și hârtie și să scrii, să scrii și să scrii.
Pare puțin demodat să faci orice cu un pix și hârtie, dar păstrarea unui „jurnal” fizic te poate ajuta să înțelegi cu adevărat și să te conectezi la cuvintele tale.
Așadar…
1.) În fiecare dimineață, înainte de a face ceva, luați jurnalul și un stilou și începeți să scrieți 2-3 pagini față și spate fără să vă opriți. (Ține-ți jurnalul lângă pat).
2.) Permiteți-vă libertatea de a scrie orice vă trece prin minte, nu vă abțineți, nu există reguli. Acesta este jurnalul tău privat și nimeni altcineva nu ar trebui să-l citească.
3.) În timp ce scrieți, cereți îndrumării divine sau îngerilor să intervină pentru a vă oferi sprijin și sfaturi.
4.) Simțiți-vă liber/ă să recitiți ceea ce scrieți, dar nu vă lăsați prinși de fiecare cuvânt. Scrie-o, apoi dă-i drumul. Dacă nu vă simțiți obligat să recitiți, nu o faceți.
5.) Repetați acest proces în fiecare zi timp de cel puțin 20 de zile pentru a fi eficient.

Este imposibil să scrii pagini de dimineață pentru o perioadă lungă de timp fără a intra în contact cu o putere interioară neașteptată – Julia Cameron

Acest exercițiu presupune să scrii cel puțin 2-3 pagini față și spate (în funcție de cât de mare este jurnalul tău), fără a te opri. Chiar dacă nu știi ce să scrii, trebuie să continui să scrii, chiar dacă nu are sens.
Ideea este că prin scris necontenit, vei începe să descoperi gândurile și sentimentele minții tale subconștiente.
Uneori, va părea că un torent de informații iese din tine, cum ar fi resentimente vechi, lucruri care te deranjează, temeri, gânduri negative, iar în alte zile vor fi doar divagații ale minții tale.
Pe măsură ce ai încredere în a-ți scrie paginile, poți cere apoi îngerii tăi păzitori, ghizii spirituali sau orice energie divină cu care rezonezi, să vină și să-ți ofere îndrumări. Veți ști când sunt prezente, deoarece scrisul dvs. poate curge mai natural, poate accelera sau poate fi într-un stil diferit.
Cu cât acordați mai multă atenție energiei din jurul vostru și cu cât rămâneți mai deschis procesului, cu atât veți experimenta mai mult.

Lasă un comentariu