Test: imaginea pe care o vezi mai întâi poate dezvălui părți ascunse ale personalității tale

Imaginile sunt o modalitate excelentă pentru psihologi de a afla despre personalitatea și subconștientul tău. Dar depinde de ceea ce observi mai întâi când te uiți la o ilustrație. Mai exact, acest test psihologic vă va spune despre temerile tale inconștiente și despre ce le declanșează.
1. Dacă ai văzut o fetiță
Este posibil să aveți temeri care sunt reprimate din copilărie. Mintea unui copil are multe evenimente diferite care o pot afecta. Cu toate acestea, dacă nu sunt explicate corect, ele pot apărea la vârsta adultă în moduri diferite, cum ar fi dependența, frica, dorințele neadecvate și modelele cognitive.
Pentru dezvoltarea ta emoțională, relația ta cu mama ta este importantă. Dacă ai fost nevoit să petreci prea mult timp departe de mama ta sau nu ai avut prea multă afecțiune în timpul creșterii, este posibil să ai temeri inconștiente. Acest lucru poate afecta capacitatea de a lua decizii și de a-și asuma responsabilitatea.
Acest lucru se poate întâmpla și în timpul copilăriei, în faza perinatală sau chiar în timpul nașterii sau al gestației.
2. Dacă ai văzut un fluture
Fluturele simbolizează de obicei pozitivitatea. Cu toate acestea, are un sens inconștient care vine dintr-un loc puțin mai întunecat. Frica ta inconștientă ar putea fi de a pierde șanse. De asemenea, s-ar putea să fi suprimat emoțiile de durere despre oamenii care nu mai sunt cu tine.
3. Dacă ai văzut o zmeură
În acest caz, zmeura din imagine este plasată în centru și este mai mare decât dimensiunea reală a boabei și asta pentru că reprezintă inima. Este un simbol al iubirii. Cu toate acestea, dacă ai văzut mai întâi zmeura, asta înseamnă că răspunsul la ceea ce cauți este de fapt în inima ta. Frica ta inconștientă vine din rezistența iubirii fără a fi conștient de ea.
4. Dacă ai văzut un păianjen
Una dintre cele mai frecvente temeri în rândul oamenilor este frica de păianjeni. Este de fapt un mecanism de supraviețuire care ne-a ajutat să fim atenți la micile pericole care ne înconjurau înainte. Cu toate acestea, când vine vorba de simboluri, păianjenul arată că s-ar putea să vă fie frică că împrejurimile nu sunt în siguranță.
A vedea mai întâi această cifră înseamnă că nu te simți în siguranță într-un mediu. Întotdeauna verifici detaliile și aproape întotdeauna găsești ceva periculos. Acest lucru te împiedică să vezi frumusețea care te înconjoară și momentele fericite. Cel mai probabil, vă gândiți prea mult la fiecare mișcare.
5. Dacă ai văzut copaci
Copacul este un simbol psihologic important. De fapt, este folosit în teste psihanalitice care pot evalua psihicul în funcție de locul în care persoana desenează copacul de pe o bucată de hârtie. Cu toate acestea, chiar acum, deoarece copacul simbolizează rădăcinile noastre, are o semnificație mai profundă.
Copacii care formează un pod înseamnă că s-ar putea să ai un conflict interior pe care încă nu l-ai rezolvat. Deci, acest lucru ar putea indica faptul că vă este frică de a accepta o divizare emoțională inconștientă. Îți dezvolți identitatea în jurul umbrei rezistenței la fuziune cu tine însuți.
6. Dacă ai văzut ursuleți de pluș
Cei mai mulți dintre noi, când eram copii, ne-am găsit mângâiere îmbrățișându-ne ursulețul de pluș. Este ca un loc în care era căldură, siguranță și înțelegere. Ei bine, de aceea un ursuleț de pluș reprezintă un prieten care te poate înțelege necondiționat.
Totuși, în imagine, ursuleții sunt puțin răsuciți, iar dacă i-ai văzut mai întâi, asta spune ceva foarte curios despre tine. Ți-e frică de fapt să nu-ți fie frică. Acest lucru se datorează cel mai probabil unei traume inconștiente care probabil sa întâmplat în timpul copilăriei într-un moment în care îți era frică, dar nu aveai cu ce să te mângâi.

Lasă un comentariu