Cum să vă împliniți o dorință cu tehnica avansată de manifestare „Paharul cu apă”

Probabil că ți-ai dorit ceva măcar o dată în viață. Unele dorințe s-au împlinit, în timp ce altele par a fi o luptă pentru a le obține. Pentru a vă manifesta dorințele și pentru a accesa abundența Universului, trebuie doar să cunoașteți algoritmul și fizica din spatele procesului de manifestare. Există multe tehnici diferite de manifestare, afirmare și legea atracției. Pentru unii lucrează ca un farmec și creează miracole pentru alții, pur și simplu nu reușesc să lucreze.
Tehnica paharului cu apă
1. Pentru a începe cu tehnica veți avea nevoie de o foaie curată de hârtie sau un post-it și un pahar cu apă (de preferință apă de bună calitate). Vă rugăm să scrieți dorința dvs. că doriți să deveniți realitate sub formă de afirmație. Există multe liste de afirmații pe diferite subiecte online. Puteți doar să alegeți domeniul în care doriți să vi se împlinească dorințele și să utilizați afirmația care rezonează cel mai mult cu dvs. sau să scrieți una singură (a scrie singur una funcționează de obicei mult mai bine).
După ce ți-ai ales afirmația, ar putea fi vorba despre obținerea unui nou loc de muncă, atragerea de finanțe pentru un anumit proiect la care lucrezi sau chiar afirmații legate de sănătate, inclusiv pierderea în greutate, noteaz-o  pe foaia de hârtie sau post-it și atașează-l la paharul cu apă. De asemenea, puteți pune paharul cu apă deasupra foii de hârtie cu afirmaţia. Nu prelungi afirmația pentru a ți-o putea aminti cu ușurință. Cheia este intenția și capacitatea ta de a te concentra asupra stării descrise în afirmația ta. Aveți puțină CREDINȚĂ – 2. În pasul următor trebuie să activați energia din mâinile voastre. Una dintre cele mai simple moduri de a face acest lucru este să vă frecați palmele una de cealaltă. Acest truc simplu activează fluxul de energie din mâinile tale (frec-o ca și cum ai vrea să spui). Acum, așezați palmele în jurul paharului cu apă (așa cum se vede în imagine). Unii oameni preferă să atingă paharul cu mâinile, în timp ce alții sunt mai confortabili să țină mâinile la o distanță mică de pahar, ceea ce le oferă șansa de a simți energia curgând între mâini.
Spuneți afirmația cu vocea sau în tăcere în mintea voastră (când o spuneți cu voce tare, de fapt, acordați mai multă putere afirmării pur și simplu pentru că vă implicați vocea în manifestarea unui proces de gândire). Acum vizualizează pe viu starea de a fi descrisă în afirmații și dorința că vrei să devină realitate, concentrându-te pe a-ți trimite energia către apa din paharul dintre mâini. Energia ta curge acolo unde se duce atentia ta. Astfel, atunci când îți concentrezi energia pe paharul cu apă, în timp ce îți vizualizezi dorința și îți afirmi afirmația, o încarci cu forma-gând a dorinței tale. Puteți încărca apa atâta timp cât vă simțiți confortabil, dar nu exagerați (de obicei aproximativ 3-5 minute sunt suficiente). Acum, bea acel pahar cu apă.
Puteți practica această tehnică de manifestare în fiecare dimineață sau în fiecare seară înainte de a merge la culcare. După cum probabil știți deja, mulți medici recomandă să beți cel puțin un pahar de apă în fiecare dimineață după ce vă treziți.
Dacă doriți să adăugați și mai multă putere acestei tehnici, scrieți afirmația când e  Luna Nouă și faceți-o în primele două săptămâni.
Un alt aspect important pentru această tehnică de manifestare pentru a avea succes este să fii realist. Desigur, vă puteți dori să câștigați la loterie, dar trebuie să vă gândiți la consecințe (doar căutați pe Google „sindromul bogăției brusce”).
Succes!

Lasă un comentariu