Cine sunt ghizii voștri spirituali și cum funcționează aceștia?

Nu ești niciodată singur. Dacă citești asta, ghizii tăi spirituali vor să știi asta. Deci, cine sunt ghizii voștri spirituali și cum funcționează? Dacă nu sunteți familiarizat cu conceptul, vă puteți gândi la ei ca fiind echipa dvs. de asistență. Ei au ales să te susțină în această viață și sunt mereu alături de tine.
Ghizii tăi spirituali vorbesc cu tine prin semne
Ghizii tăi vor încerca să-ți atragă atenția în viața de zi cu zi punând semne pe calea ta. Aceste semne provin de obicei din lumea naturală, ca animalele, sau pot veni sub formă de numere și cântece. Îți vei recunoaște semnul când îl vei vedea dacă rămâi deschis și alert și dacă ai încredere în ghizii tăi spirituali. Există multe semne și semnificații diferite, așa că pentru a afla mai multe despre semn, căutați online.
Ghizii tăi spirituali vorbesc cu tine prin intermediul Sentimentelor
Ghizii tăi vor folosi câmpul tău energetic pentru a te ajuta să recunoști calea potrivită pentru tine. Gândește-te când intri într-o cameră și nu te simți confortabil sau când întâlnești o persoană pentru prima dată și simți o conexiune puternică. Aceste sentimente vin de obicei din intestinul tău sau din intuiția ta (situată în al treilea ochi). Când mergi într-un loc nou sau întâlnești pe cineva nou, fii atent la felul în care te simți, mai ales în primele momente.
Ghizii voștri spirituali vă vorbesc prin intermediul celui de-al șaselea simț
Ghizii tăi îți vor folosi simțurile pentru a comunica cu tine, dar nu în mod tradițional. Prin al treilea ochi, ei îți vor arăta imagini sau vor vorbi prin mintea ta. Aceasta înseamnă că vei vedea sau auzi lucruri prin mintea ta. Închideți ochii, respirați încet și lăsați-vă gândurile să treacă. Rămâneți prezent și deschis pentru a primi. Orice îți vine în acel moment este un mesaj de la ghizii tăi.
Există multe tipuri de ghizi spirituali. Unii au trăit deja pe Pământ, și-au învățat lecțiile și au trecut la următorul plan. Alții sunt ființe de lumină care nu au fost niciodată pe Pământ și sunt, de asemenea, cei dragi care au murit și strămoșii tăi.
Ghizii spirituali aleg să te susțină în această viață pentru că te cunosc (te-au cunoscut în trecut sau în vieți anterioare) sau pentru că simt că au cunoștințele necesare pentru a te ajuta în calea ta pentru că ei înșiși au fost acolo. Acestia sunt cei mai apropiati de tine, dar poți apela la alți ghizi superiori pentru a te ajuta cu probleme specifice.
Când aveți nevoie de îndrumare, chemați-vă ghizii spirituali, Maeștrii Ascensionați sau Arhangheli. Important este că îi chemați. Există liberul arbitru pe Pământ și lumea spiritelor respectă asta. Dacă ai nevoie de ajutor, trebuie să ceri ajutor. Declarați-vă întotdeauna cererea în mod clar și apelați NUMAI la cele mai înalte ființe pentru cel mai înalt bine dintre toate.

Lasă un comentariu