Miracolul din piață. Consumul regulat al acestei plante va scădea riscul de cancer al pielii, de intestin, de sân sau prostată

Planta aceasta costă 1 leu la tarabă, dar valorează enorm, pentru sănătatea ta! Atat aliment cat si condiment, patrunjelul este un remediu puternic pentru boli grave. Aceasta verdeata se folosea si in Grecia Antica, ca leac bun la toate dar si condiment.
Vitamina B9 prezenta in patrunjel va protejeaza de bolile cardiovasculare. Vitamina A imbunatateste vederea. Patrunjelul abunda in vitamina K, benefic pentru sanatatea osoasa. Patrunjelul este foarte bogat in vitamina C, care va va intari dintii si va avea si rol antiinflamator.
Continutul de vitamina A si C din patrunjel va va intari sistemul imunitar si il va ajuta sa lupte cu diverse infectii. Un fir de patrunjel zilnic va preveni problemele cardiovasculare, infarctul si ateroscleroza.
Sucul de patrunjel actioneaza ca un puternic diuretic, ce va va ajuta sa eliminati pietrele la rinichi sau alte probleme ale tractului urinar. De asemenea, veti scapa de durerile menstruale, daca veti consuma aceasta planta minunata. Vitamina K va va ajuta sa sintetizati calciul in oase si veti avea un sistem osos mai puternic.
Sucul de patrunjel este o optiune perfecta, venind cu un mare aport de vitamine, minerale si substante fitochimice.

 

Lasă un comentariu