S.N. Lazarev: Învață să ierți. Iertarea e iubire

A învăța să ierți înseamnă de fapt să accepți voia lui Dumnezeu. Un om care merge împotriva lui Dumnezeu nu este capabil să trăiască. El sau Ea nu știe să fie fericiți. O singură celulă nu poate merge împotriva unui organism. De aceea este important să înțelegem că totul vine de la Dumnezeu. Dacă există ceva rău în viața noastră, trebuie să fie rezultatul imperfecțiunii noastre.
Mi-am luat ceva timp și am observat toate tipurile de boli și accidente prin care trec oamenii și am observat un tipar: lipsa dragostei. Boala și accidentele ne limitează îndemnurile animale și ne îndreaptă către Dumnezeu. Un om bolnav devine un om mai bun și dedică mult mai mult timp spiritualității. În vremuri de mari încercări și nenorociri oamenii se transformă în adevărați credincioși.
În medie, echipajul de pe o navă este format din 40% credincioși, 40% atei și 20% nedefiniti. Cu toate acestea, când lovește o furtună, toți devin credincioși. Toți se roagă și îl roagă pe Dumnezeu să-i salveze. Când furtuna se termină, ei devin din nou 40% credincioși, 40% atei și 20% nedefiniti.
Prin urmare, pentru a ierta, trebuie să simțim prezența lui Dumnezeu peste tot și în orice și să înțelegem că dacă suntem bolnavi sau avem de-a face cu o mulțime de probleme, acesta este un rezultat direct al karmei noastre, al imperfecțiunii noastre și, în cele din urmă, , lipsa de iubire pe care o simțim în adâncul sufletului nostru.
Așadar, învață să ierți și să accepți voia lui Dumnezeu.

 

Lasă un comentariu