Cum să creșteți vibrația apei?

Apa este un element esențial pentru supraviețuirea vieții. Este imperativ să bei apă pură pentru a rămâne nu doar activ fizic, ci și pentru a rămâne stabil din punct de vedere emoțional și spiritual. De asemenea, se consideră că apa este o formă a forței vitale și a energiei.
Nu există nicio îndoială cu privire la faptul că apa ne ajută să menținem energia care circulă în interiorul nostru. Dacă mențineți o hidratare optimă în interiorul corpului dvs., atunci corpul dvs. energetic se va simți ușor, clar și aliniat corespunzător cu tărâmurile spirituale superioare.
Beneficiile consumului de apă pură sunt binecunoscute. Te poate ajuta să menții claritatea minții, te menține plin de energie și elimină toate toxinele din corpul tău. Toate acestea au ca rezultat creșterea vibrației, ceea ce duce în cele din urmă la o viață fericită.
Pentru a culege beneficiile apei, trebuie să bei apă pură. Apa furnizată de robinete este amestecată cu multe substanțe chimice precum clorul și unele fluoruri.
Apa din sticle ambalate are propriile sale dezavantaje. Dacă apa este păstrată în recipiente de plastic pentru o perioadă lungă de timp, plasticul se infiltrează în apă făcându-l impur. Trebuie să încercați să evitați să beți apă din plastic și pentru că are un anumit cost pentru mediu.
Aș sugera să evitați să beți apă din pahare de plastic. Este de preferat să bei apă din sticle de sticlă, dar este dificil să le manipulezi. Deci, cealaltă alternativă poate fi o sticlă din oțel inoxidabil de bună calitate.
Te iubesc Apa
Dr. Emoto a efectuat câteva studii asupra naturii apei și a fost surprins de rezultate. El a descoperit că putem schimba de fapt natura apei doar cu gândurile noastre. El a descoperit că atunci când cuvintele precum „Te iubesc”, „Recunoștință” etc. au fost etichetate pe sticlele de apă, atunci a făcut ca moleculele înghețate ale apei să formeze cristale frumoase de apă.
Cum să creșteți vibrația apei?
Deoarece corpul nostru este 70% apă, trimiterea de gânduri pozitive crește și vibrația apei. Astfel, înainte de a bea apă data viitoare, gândiți-vă la toate lucrurile pozitive și spuneți „Te iubesc apa” în minte. Acest lucru vă va infuza apa cu calități precum Dragostea, Pacea și Speranța. Observați diferența când faceți asta data viitoare.

Lasă un comentariu