Toate păcatele și experientele negative din neam și de la celelalte generații ne afectează la nivel energetic

Cauza tuturor problemelor noastre se află la rădăcini…
Este suficient ca într-o familie sa existe o crima, un secret, un incest, un blestem, făcut acum 7 generații și toată familia prezentă va fii dată peste cap.
Nu poți sa ai necazuri neexitand ceva dureros la rădăcina.
Nu poți sa ai blocaje mai ales financiare, dacă ceva nerezolvat nu ar exista în câmpul tău energetic și în rădăcinile tale familiale.
Nu poți sa ai parte de ghinioane, suferințe, și boli grele, dacă acolo la rădăcinile tale nu ar exista o cauza ascunsa, care iese la suprafata prin diferite situații mai puțin plăcute, doar ca să te trezească și sa incepi sa cauți și sa vindeci, ceea ce alții n-au putut.
Noi toți trebuie sa înțelegem și sa acceptam ca ne-am născut cu un bagaj transgenerational, emoțional, și spiritual, înaintea noastră au existat alte generații, care au trăit armonios și în apropiere de D-zeu, sau alte generații care au trăit în dezbinare, conflicte, și certati cu Divinitatea.
Și atunci când au părăsit lumea, ne-au lăsat un bagaj transgenerational moștenire în funcție de trăirile lor, experiențele lor, un câmp cuantic încărcat, o matrice energetica încărcată pozitiv sau negativ, un subconștient familial armonios sau zbuciumat.
Toate păcatele și experientele negative din neam și de la celelalte generații ne afectează la nivel energetic. Energia nu moare niciodată, energiile se transmit, de la om la om.
Gandeste-te și fii sincer cu tine, dacă mâine ai murii câte secrete ai lua cu tine în mormânt și ce energii vei lasă moștenire urmarsilor tai.
Și asa vei înțelege cum te-au afectat și pe tine, secretele celorlalți.
Gandeste-te dacă mâine ai muri, câte planuri neterminate vei lasă în urma, gandeste-te cu cati te-ai supărat, gandeste-te câte dezamăgiri ai trăit, toate aceste trăiri și emoții le vei transmite celorlalți….
De aceea timpul nostru pe acest pământ este dat cu un scop anume, spre curățarea noastră și spre înălțarea noastră.
Sa conștientizăm ca avem un timp scurt, în care putem evolua și curata matricea noastră energetica.
Murind trist, neimpacat, supărat pe sine sau pe ceilalți, dezamăgit, nepregătit, mânios, ranchiunos, va afecta clanul familial si rădăcinile arborelui din care provii.
Iar drumul spre lumina va fii greu de accesat, deoarece sufletul are nevoie sa plece conștient de misiunea lui și în armonie cu ceilalți.
Tot ce este dizarmonios ne afectează enorm, chiar și cu 9 generații. Pentru că până nu este curățată toată energia grea din spate, nu ne va lasă să trăiam în pace și bucurie.
Ne va afecta pe toate planurile, mai ales financiar
Curata pas cu pas rădăcinile tale, și universul va fii de partea ta.
Curata pas cu pas rădăcinile tale ca să te eliberezi de energiile transgenerationale si de poverile celorlalți.

Lasă un comentariu