Indiferent cât de mult vei încerca, nu o să poți mulțumi niciodată pe toată lumea

Să încerci să faci pe plac tuturor oamenilor în această lume este un lucru foarte greșit care te va face să fii rănit/ă din când în când. Nimeni pe această planetă nu este perfect și vor exista oameni care te vor doborî indiferent ce faci pentru ei. Ai putea să faci tot posibilul, dar asta nu le va fi niciodată de ajuns.
Dacă ești înconjurat/ă de oameni care vor doar să te folosească, dezamăgirea este ceva cu care te vei confrunta din nou și din nou. În această lume, să ne cunoaștem valoarea și să lucrăm pentru a ne prețui corect este crucial, deoarece unii oameni sunt adevărați monștri în toate sensurile cuvântului. Vor lua și vor lua și vor lua până când nu mai ai nimic de dat.
Este în regulă să accepți că există oameni în această viață care nu vor fi niciodată dispuși să te accepte și este în regulă să nu mai încerci să faci lucrurile să meargă atunci când în mod clar nu funcționează. Nu datorezi nimănui nimic și cu cât îți dai seama mai repede că vei ajunge să fii mai fericit în cele din urmă.
Dacă cineva nu dorește să vă vadă adevăratul tău sau nu vrea să te cunoască pentru cine ești, de ce să-ți pierzi timpul încercând să-i arăți cât de uimitor ești? Lăsați-i pe cei care văd lumina interioară de la început să experimenteze tot ce aveți mai bun de oferit. Încetează să-ți mai irosești eforturile pe oameni care vor fi doar un obstacol în această lume pentru tine și vor merge spre locul unde trebuie să fii.
Unii oameni pur și simplu nu merită bunăvoința noastră și să te împaci cu asta te va ajuta să crești extraordinar. Timpul pe care îl ajungem aici pe acest Pământ unul cu altul este prea scurt pentru a-l petrece cu cei care nu ar fi niciodată acolo când ai nevoie de ei. Dacă nu poți să mergi la cineva pentru același tip de sprijin pe care i-l oferi, atunci nu are rost să fii în viața lui/ei sau să-i permiti să intre în a ta.
Această lume este plină de oameni temporari, iar cei care trebuie să fie alături de tine pentru totdeauna nu vor sări pe navă când vremurile devin grele.
Ei vor fi acolo pentru tine atunci când te lupți și vor fi acolo pentru tine când îți este greu să te înțelegi. Ei te vor accepta așa cum ești și vor refuza să țină deasupra capului greșelile trecutului tău. Nu mai lasa oamenii toxici sa detina putere asupra ta si inconjoara-te cu cei care te pot ajuta sa cresti corect.

 

Lasă un comentariu