Oamenii care sunt cu adevărat meniți să fie în viața ta nu te vor părăsi niciodată

Unul dintre cele mai grele lucruri cu care va trebui să te împaci vreodată în această lume este că uneori oamenii cu care ne dorim cel mai mult să fim nu vor dori să fie cu noi sau nu vor dori să rămână în viețile noastre cât de cât atâta timp cât ne-am dori. În loc să rămână împreună ani de zile, ei sunt aici doar câteva clipe, apoi au plecat. Deși pierderea lor poate fi devastatoare, totul face parte din planul pe care acest univers l-a stabilit pentru fiecare dintre noi.
Dacă cineva este menit să fie în viața ta, ea va rămâne acolo și te vei putea baza pe el mult. Ele vă vor ajuta să vă împingeți prin părțile dure și vă vor fi umărul pe care să plângeți atunci când vremurile devin grele. Dacă își fac deja drumul pe ușă, nu sunt oamenii potriviți pentru tine și trebuie să fii dispus să accepți asta.
Oamenii potriviți s-ar putea să nu fie întotdeauna cei pentru care ți-ai dat inima, dar sunt oamenii cărora le va ține grijă de tine și vor fi acolo când vei suna. Ei sunt oamenii care mai presus de orice te prețuiesc ca persoană. Acești oameni te vor asculta și te vor asculta dezvăluirea despre cum te simți. Nu le va fi frică să stea alături de tine atunci când le arăți adevăratul tău sine și nu se vor comporta ca și cum le-ai pierde timpul împărtășindu-ți gândurile.
Oamenii care te lasă în urmă nu sunt oamenii pe care trebuie să-i ții minte. Ei sunt oamenii care nu meritau timpul și eforturile tale pentru început și cu cât vezi mai devreme asta, cu atât mai bine. Ai un viitor strălucit în față și să aduci cu tine pe cineva care nu vrea să fie acolo este o pierdere totală de timp.
Oamenii care sunt meniți să fie cu tine te vor ține de mână prin toate furtunile care vin în calea ta și ți le vor oferi oricum chiar și atunci când simți că nu meriți eforturile lor. Poți conta pe ei, iar ei pot conta pe tine. Oamenii care te abandonează în timpul tău de nevoie nu au fost cine s-au prefăcut ei înșiși a fi.
Nu lăsa să te doboare faptul că oamenii pleacă. Sărbătorește-i pe cei care au rămas alături de tine în călătoriile tale prin această existență și asigură-te că știu cât de importanți sunt pentru tine. Ei sunt cei cărora le pasă cu adevărat de tine.

 

Lasă un comentariu