5 lucruri pe care ar trebui să nu le încalci niciodată

Când vine vorba de viață și dragoste, există unele lucruri cu care nu ar trebui să ne jucăm și totuși, mult prea des, exact asta se întâmplă. Ar trebui să lucrăm cu toții pentru a ne proteja unii pe alții și a avea grijă unul de celălalt cât de bine putem, dar asta se întâmplă rar.
Iată 5 lucruri pe care nu ar trebui să le încalci niciodată:
1. Nu ar trebui să te distrugem niciodată pentru alți oameni.
Din păcate, mult prea des în această lume, ne permitem să ne  de dragul celorlalți. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Ar trebui să-ți pui propria bunăstare mai presus de cea a oamenilor din viața ta. Dacă nu sunteti bine, cum veți putea să aveți grijă de altcineva?
2. Nu ar trebui să încalci niciodată încrederea.
Încrederea este unul dintre acele lucruri pe care odată ce este rupt, este aproape imposibil de reparat. Cu cât încurci mai mult, cu atât gaura devine mai adâncă în care te afli. Odată ce totul este spus și făcut, nimic nu va mai fi la fel.
3. Nu ar trebui să-ți încalci niciodată propriile limite sau ale altora.
Când vine vorba de a fi sincer cu tine însuți și de a trăi viața pe care ți-o dorești, sunt necesare limite. Nu ar trebui să compromiți niciodată propriile limite sau să încerci să le depășești pe cele ale altora. Granițele sunt stabilite dintr-un motiv și asta ar trebui să fie ceva de care să avem mereu în minte.
4. Nu ar trebui să rupi niciodată inima cuiva.
Frângerea inimii nu este ceva pe care ar trebui să facem vreodată din greu. Este ceva care lasă o persoană rănită în moduri pe care nimeni nu vrea să le facă față. Cel mai probabil ți s-a rupt inima înainte și a forța pe altcineva să treacă și prin asta este de neiertat. Sigur, nu îl putem preveni întotdeauna, dar putem încerca să nu-i conducem pe alții și să facem tot posibilul pentru a tăia legăturile în mod corespunzător atunci când trebuie tăiate.
5. Nu ar trebui să încalci niciodată promisiunile.
Deși uneori trebuie să încălcăm promisiunile în general, nu ar trebui să le facem niciodată în primul rând. Dacă există vreo șansă ca să nu o duci până la capăt, nu fă promisiunea. Este mult mai ușor să spui nu sau să nu fii de acord cu ceva, pentru început decât să explici lucrurile mai târziu. Dacă nu ai de gând să urmezi până la capăt, nu te obosi să crești speranțele cuiva, fără îndoială.

 

Lasă un comentariu