Compatibilitate zodiacală. Află cu cine te potrivești cel mai bine în funcție de zodia ta

Când vine vorba de compatibilitatea zodiacală, aceasta variază foarte mult în funcție de persoană și de semnul acesteia. Cele mai bune potriviri zodiacale pentru zodia ta vor fi cele care te ajută să te echilibrezi și să te provoace. Găsirea potrivirii zodiacului vă va permite să aveți un parteneriat armonios și plăcut de ani de zile. Asigurați-vă că luați în considerare compatibilitatea astrologică în următoarea relație, deoarece poate face o diferență uriașă în fericirea voastră.
#1: Compatibilitatea cu zodia Berbec
Berbecul se asociază cel mai bine cu alți semne de foc precum Leul și Săgetătorul, deoarece își împărtășesc pasiunile și natura de foc. De asemenea, se înțeleg bine cu semnele de aer precum Vărsătorul și Balanța, deoarece sunt mai liberi și mai ușori. Acest lucru ajută la echilibrarea tendinței lor de a fi dominant și încăpățânat, făcându-l un parteneriat armonios. Berbecii se potrivesc bine cu Gemenii și pentru că au un stil de comunicare clar și o dispoziție veselă de a echilibra dominația berbecului.
#2: Compatibilitatea Taurului
Taurul se potrivește cel mai bine cu semnele de pământ precum Capricornul și Fecioara și cu semnele de apă precum Racul și Peștii pentru compatibilitatea zodiacală. În calitate de corpuri de origine ale zodiacului, acest semn de pământ stabil și de sprijin are nevoie de cineva care să le înțeleagă dragostea pentru singurătate. Cei mai buni parteneri Taur îi permit taurului multă libertate, hrănindu-i și nevoia de iubire și afecțiune. Pe de altă parte, acest semn de pământ nu se potrivește bine cu semnele de foc și aer, deoarece sunt prea volatile și pasionate pentru ele. Desigur, există întotdeauna excepții, dar de obicei taurul se înțelege cel mai bine cu semne mai blânde.
#3: Compatibilitatea Gemeni
Semnele de aer precum Gemenii se potrivesc cel mai bine cu alte semne de aer precum Balanța și Vărsătorul și semnele de foc precum Săgetătorul. Acest semn plin de aer și carismatic atrage oamenii cu ușurință datorită spiritului său plin de libertate și comportamentului său cald. Cu toate acestea, partenerii Gemeni care îi trag în jos sau încearcă să-i controleze nu vor avea un parteneriat armonios sau compatibilitate cu zodiacul. De exemplu, semnele de apă pot fi prea emoționale sau nevoiașe, în timp ce semnele de pământ sunt destul de previzibile, ceea ce poate deveni obositor pentru un semn de aer.
#4: Compatibilitate Rac
Semnele de apă precum Racul se potrivesc cel mai bine cu alte semne de apă precum Pești și Scorpion, împreună cu semnele de pământ precum Taur și Capricorn. Crabul turbulent are nevoie de stabilitatea și pragmatismul semnelor de pământ, dar se bucură și de conversațiile profunde cu semnele de apă. Partenerii de cancer care susțin și înțeleg nevoia de reasigurare a crabului vor avea cele mai bune șanse la o relație armonioasă. Cu toate acestea, semnele de aer și foc au mult mai puțină compatibilitate cu zodiacul, deoarece sunt energice și pasionate.
#5: Compatibilitatea Leului
Leii sunt încrezători, pasionați și dinamici în relațiile lor și sunt cei mai compatibili cu semnele de aer și foc. Sunt oameni animați, amuzanți, care prosperă în lumina reflectoarelor și au nevoie de multă afecțiune. Leul se potrivește cel mai bine cu partenerii care le vor acorda atenția de care au nevoie, fără a fi prea autoritate. Partenerii Leului cu cea mai mare compatibilitate zodiacală cu acest semn de foc sunt Gemeni, Balanță, Berbec și Săgetător.
#6: Compatibilitate Fecioara
Abordarea practică, meticuloasă și oarecum rezervată a Fecioarei față de parteneriate înseamnă că au cea mai bună compatibilitate zodiacală cu semnele de apă și pământ. Partenerii Fecioare care își respectă dragostea pentru rutină și stabilitate vor avea cel mai mare succes cu ei. O potrivire a Fecioarei în rai în relații le va permite libertate și independență în timp ce se conectează intelectual cu partenerul lor.
#7: Compatibilitate cu zodia Balanță
Semnele de aer precum Balanța se potrivesc cel mai bine cu semnele de aer și de foc și sunt stabile, dând semne precum Taurul. Balanța se asociază cel mai bine cu Gemeni, Vărsător și Săgetător, deoarece aceste semne se bucură de discuții filozofice care le stimulează și le deschid mințile. Echilibrul, armonia și corectitudinea cu partenerii Balanță vor păstra semnul conținutului cântarilor într-o relație.
#8: Compatibilitate cu Scorpion
Natura intensă, magnetică și secretă a Scorpionilor atrage oamenii la ei ca o molie în flacără în ceea ce privește compatibilitatea zodiacală. Scorpionul se potrivește cel mai bine cu semnele de pământ și apă, deoarece își vor aprecia vibrația întunecată și misterioasă. Partenerii Scorpion ar trebui să fie atenți la nevoia partenerului lor de singurătate și să fie pregătiți pentru conversații profunde care durează până în noapte.
#9: Compatibilitate cu Săgetător
Semnele de foc precum Săgetătorul se înțeleg cel mai bine cu alte semne de foc și aer, deoarece își apreciază spiritul optimist și aventuros. Săgetătorii se potrivesc bine cu Berbecul, Leul, Gemenii, Balanța și Vărsătorul în compatibilitatea cu zodiile, deoarece își înțeleg dragostea pentru libertate și varietate. Partenerii Săgetător ar trebui să fie pregătiți pentru o plimbare sălbatică pentru că nu știi niciodată la ce să te aștepți cu arcașul alături!
#10: Compatibilitate Capricorn
Capricornul se potrivește cel mai bine cu semnele de apă și de Pământ, deoarece își înțeleg profund dragostea pentru stabilitate și disciplină. Cei mai buni parteneri Capricorn și compatibilitatea cu zodiacul pentru acest semn motivat și ambițios includ Taur, Rac, Pești și Scorpion.
#11: Compatibilitate Vărsător
Natura inovatoare, neconvențională și orientată intelectual a Vărsătorului în relații înseamnă că se potrivesc cel mai bine cu semnele de aer și foc care împărtășesc aceste trăsături. Cei mai buni parteneri Vărsător sunt Leul, Berbecul, Vărsătorul și Balanța, deoarece vor putea menține o conversație stimulativă ore întregi. Ei înțeleg, de asemenea, nevoia purtătorului de apă de libertate și timp singur, făcându-i un potrivire ideală a Vărsătorului.
#12: Compatibilitate Pești
Pestii empatici, visatori si sensibili iubesc semnele de pamant si apa care ii pot consola si sprijini in ceea ce priveste compatibilitatea zodiacala. De asemenea, își înțeleg emoțiile profunde și vor fi plini de compasiune față de sensibilitatea lor. Peștii se potrivesc cel mai bine cu semne precum Rac, Scorpion, Taur și Capricorn, deoarece aceste semne împărtășesc multe dintre trăsăturile lor. Cei mai excelenți parteneri Pești vor avea multe în comun cu acest suflet bătrân și se vor bucura de activități creative care îi scot în evidență copilul interior.

Când vine vorba de compatibilitatea zodiacală, aceasta variază foarte mult în funcție de persoană și de semnul acesteia. Cele mai bune potriviri zodiacale pentru zodia ta vor fi cele care te ajută să te echilibrezi și să te provoace. Găsirea potrivirii zodiacului vă va permite să aveți un parteneriat armonios și plăcut de ani de zile. Asigurați-vă că luați în considerare compatibilitatea astrologică în următoarea relație, deoarece poate face o diferență uriașă în fericirea voastră.

 

Vizualizat folosind Just Read

Raportați o eroare

Lasă un comentariu