9 trăsături pe care să le cauți la oamenii cu care te înconjori și în care poți avea încredere

Sigur, în zilele noastre să-ți dai seama în cine poți avea încredere și în cine nu poți avea încredere este destul de greu, dar dacă cauți următoarele lucruri, ar trebui să poți spune destul de repede. Aceste lucruri sunt foarte importante și ar trebui să fie întotdeauna luate în considerare atunci când vine vorba de conexiunile pe care le faci. Nu acorda cuiva atenția ta, fă-l să o câștige.
9 lucruri pe care ar trebui să le cauți la alții:
1. Ei sunt fără scuze mai presus de orice altceva.
Când vine vorba de oamenii care merită un loc în viața noastră, trebuie să ne asigurăm că sunt autentici. Dacă doar fac spectacol și refuză să ne arate adevăratele lor culori, nu merită timpul nostru. Cu cât o persoană este mai fidelă sufletului său, cu atât mai proeminent ar trebui să fie locul ei în viața noastră.
2. Sunt sinceri cu tine.
Oamenii care merită încrederea noastră nu vor acoperi lucrurile cu zahăr. Ei vor spune întotdeauna lucrurile pe care trebuie să le auzim, mai degrabă decât lucrurile pe care vrem să le auzim. Nu trebuie să vă întrebați dacă cuvintele pe care le rostesc sunt minciuni sau nu.
3. Ei scot la iveală tot ce este mai bun din tine.
Acești oameni promovează mereu pozitivitatea. Când ești jos și afară, ei vor fi acolo pentru a te înveseli. Deși s-ar putea să nu pară întotdeauna, ele scot la iveală tot ce este mai bun din tine și te fac să te simți mai „însine”. Nu trebuie să ascunzi nimic de ei.
4. Sunt întotdeauna dispuși să-și spună părerea.
Oamenii în care ar trebui să ne punem încrederea nu se vor filtra pentru nimeni. În loc să fie cinstiți cu tine, ei sunt oameni cinstiți în general. Când le vine ceva în cap și vor să spună, o spun. Nu vei putea să alergi peste ele, punct.
5. Nu-ți dau un sentiment rău.
Când cineva merită timpul tău, nu vei avea acel sentiment rău în jurul lui. Te vei simți mai în siguranță în compania lor. Conexiunea va fi destul de evidentă chiar și de la început.
6. Respectă limitele celorlalți.
Oamenii cu care ar trebui să-ți petreci timpul nu îți vor depăși granițele. Ei nu vor încerca să te păcălească să faci lucruri pe care nu vrei să le faci și când spui nu, ei ascultă. Ei nu te împing în modurile în care vor încerca alți oameni.
7. Le pasă de sentimentele tale.
Acești oameni le pasă de cum te simți și de cum te pot afecta lucrurile pe care le fac. Indiferent dacă sunteți doar prieteni sau iubiți în toată regula, ei nu vor să vă rănească. Ei au în suflet interesul tău cel mai bun.
8. Sunt conduși și motivați în felul lor.
Oamenii care merită timpul nostru au propriile lor obiective și vise. Ei muncesc din greu și încearcă să facă tot ce pot. Ei vin cu propriile lor motivații și nu lucrează să ne lase stagnați. În timp ce toți suntem lipsiți uneori, acești oameni sunt capabili să te ajute să te ridici și invers.
9. Nu sunt „prea buni” pentru a-și cere scuze sau a-și recunoaște greșelile.
Nu ar trebui să permiți niciodată cuiva din viața ta care nu știe să spună „îmi pare rău” atunci când este nevoie. Oamenii care știu să-și ceară scuze și să-și recunoască greșelile vor fi în general conexiuni mult mai pozitive și te vor ajuta să crești ca persoană. Sunt oameni care știu când s-au încurcat și sunt dispuși să facă tot ce este necesar pentru a îmbunătăți lucrurile.

 

Lasă un comentariu