Cea mai puternică mantră pentru protecție împotriva evenimentelor nedorite

Practicarea acestei meditații cu mantra elimină toate tipurile de obstacole fizice, emoționale și mentale din viața ta. De asemenea, vă reprogramează subconștientul, astfel încât să puteți opera din mintea neutră, astfel încât să putem trece din dualitate în dansul polarităților universale.
Instructiuni de meditatie:
Cea mai accesibilă și comună poziție pentru meditație este așezarea. Stai pe podea, pe un taburet sau pe un scaun. Dacă ești așezat pe podea, de obicei este mai confortabil să stai cu picioarele încrucișate pe o pernă (poziție ușoară). Confortul este cheia.
Apoi începeți să vă relaxați corpul fizic și, pe măsură ce expirați, eliminați ușor toată tensiunea, stresul din corp, din brațe, din față, din umăr și din picioare.
Centrați-vă. Limpezeste-ti mintea. Respiră adânc de câteva ori. Este ușor să fii distras și să te gândești la altceva, chiar dacă îți spui mantra. A avea o minte limpede și relaxată ajută la conștientizare și concentrare.
Începeți să recitați mantra. O poți recita mental sau cu voce tare. Repetarea mantrei ar trebui să fie aproape fără efort. Ocazional, este util să vă imaginați că, în loc să vă spuneți mantra, de fapt o ascultați șoptită la ureche.
Spunând această mantră, o armată de entități de Lumină sosește din toate direcțiile și se înghesuie în jurul tău, astfel încât să poți fi binecuvântat, protejat și eliberat de situații de limitare.
Odată ce ți-a expirat timpul, acordă-ți câteva minute pentru a-ți muta atenția de la o focalizare interioară la una exterioară și în conștiința de zi cu zi, ușor și încet.
Practicați această meditație a mantrei timp de cel puțin unsprezece minute. Dacă descoperiți că acest timp este prea lung pentru dvs., începeți cu cât timp puteți și începeți încet până la 11 minute. Chiar și câteva minute de meditație sunt benefice.
Versuri Mantra:
„Mă înclin… Mă înclin în fața adevărului care a existat de-a lungul veacurilor. Mă înclin în fața Adevărata Înțelepciune. Mă înclin în fața Marii Înțelepciuni Divine
Adevărat la început, adevărat de-a lungul veacurilor, adevărat chiar și acum, Nanak, adevărul va fi mereu.
Adevărat la început, adevărat de-a lungul veacurilor, adevărat chiar și acum, Nanak, adevărul va fi mereu.”

 

Lasă un comentariu