6 promisiuni pe care bărbații le fac des și le țin rar!

Există multe promisiuni pe care bărbații le fac, atunci când sunt într-o relație. Din păcate, multe dintre aceste promisiuni nu vor fi ținute! Nu, nu spun că bărbații sunt mincinoși! Faptul este că mulți bărbați fac promisiuni pe baza a ceea ce cred că ar trebui să facă. Cu alte cuvinte, dacă ei cred că o promisiune te va face fericită, o vor face, chiar dacă nu este realistă.
1. Promite să nu fie gelos
Nu este realist să spui „Promit să nu fiu gelos”. În primul rând, dacă te aștepți ca un om să-și păstreze promisiunea, îl rogi să se oprească în mod activ să simtă o emoție valabilă. De cele mai multe ori, acest tip de promisiune nu funcționează, dar este foarte comună printre promisiunile pe care le fac bărbații.
2. Promite să nu judece niciodată
Indiferent cât de mult te iubește cineva, va avea uneori opinii opuse față de cele ale tale. Din când în când, partenerul crede că te înșeli. Nu înseamnă că nu vă te iubește și nu te sprijină, atunci când ai nevoie, dar are și el ideile sale.
3. Bărbații fac promisiuni legate de fostele
S-ar putea să existe multe promisiuni pe care bărbații le fac despre fostele partenere. Ei spun că nici măcar nu se vor gândi la ele. Ei spun că nu le vor scrie și nu le vor verifica pozele. Dar aceste promisiuni sunt mai ușor de spus decât de păstrat!
4. Promite să se schimbe, după ce v-ați certat
Bărbații fac promisiuni și, multe dintre ele în urma unor certuri puternice. De multe ori, trebuie să fii gata să accepți că aceste promisiuni nu vor fi ținute.
Nu pentru că nu se poate schimba, însă schimbarea este un proces. Nimeni nu își poate schimba complet atitudinile și acțiunile obișnuite, peste noapte. Când te aștepți să se întâmple schimbări simultane uriașe, te aștepți la ceva nedrept și nerealist.
5. Promisiuni legate de lucruri făcute pe furiș
Bărbații spun mereu că nu vor ascunde niciodată ceva, mai ales de tine, dar ei nu se țin întotdeauna de cuvânt. Pentru a fi clar, există o mare diferență între o relație necinstită și o relație cu limite personale sănătoase.
6. Va fi lângă tine mereu și te va iubi pentru totdeauna
Nu vrem sa incheiem într-un mod trist, însă există o foarte mare șansă ca iubitul tău să spună aceste lucruri și le va spune cu toată inima. Asta vrea el. El poate vedea un viitor pentru voi doi împreună, și asta e minunat.

 

Lasă un comentariu