Bolile karmice: greșelile tale din viața trecută te urmăresc în prezent

Karma este un lucru foarte spiritual și chiar dacă nu vă amintiți greșelile pe care le-ați făcut în viețile voastre trecute, ele încă vă urmăresc. Trebuie să înveți lecțiile asociate cu ele fie într-un fel sau altul. Când acumulăm multă energie karmică negativă, ajungem destul de jos în gropi și ne luptăm. Karma negativă nu dispare pur și simplu, ci trebuie tratată.
Acestea fiind spuse, boala karmică în sine este puțin mai profundă. Bolile karmice sunt adesea denumite boli spirituale, dar se manifestă în moduri foarte fizice. Ne obligă să reacționăm și nu ne oferă nicio șansă să alergăm. Trebuie să răspundem la boală în mod corespunzător, altfel ne va urma atât timp cât este nevoie. În timp ce unii cred că există un punct în care aceste boli karmice pot dispărea, cei mai mulți cred că lupta pentru a realiza acest lucru este mult mai mult o bătaie de cap decât a face față lucrurilor.
Edgar Cayce a scris după cum urmează pe site-ul său cu privire la acest subiect:
Există multe situații care ar conduce în mod natural să presupună că într-o stare karmică reală ar fi inutil să încerci să obții o revenire completă la normal.
Cu toate acestea, există întotdeauna un punct în care karma încetează. Deoarece este într-adevăr o datorie, poate fi plătită ca orice altă datorie. Nicio lege scrisă nu prevede că datoria trebuie plătită; cu toate acestea, procesul bolii se încheie cu moartea corpului fizic. Deci există un punct în care karma se termină – un loc de înțelegere spirituală în care lecțiile sunt bine predate și bine învățate.
Dacă forțele karmice pot fi îndeplinite în anumite scopuri spirituale, atunci medicul care lucrează cu un pacient cu o boală „incurabilă” este provocat să trateze o astfel de persoană ca pe un individ care poate, în orice moment, să constate că a învățat lecția inerentă experientei. Programul lui de tratament trebuie să aibă apoi o direcție spirituală, angajând mintea în procesul de vindecare. Iar medicul trebuie să lucreze cu răbdare cu cei care încearcă să depășească ceea ce a devenit parte din experiența lor totală de viață.
Când vine vorba de a-ți da seama dacă suferi din cauza unei datorii karmice sau a unei boli, există multe de luat în considerare. Trebuie să călătoriți în interior și să vă revizuiți propriile gânduri și acțiuni. Terapia spirituală ar putea fi necesară în funcție de locul în care vă aflați în calea vieții și pentru unii, care nu este ușor de găsit.
Pentru a afla mai multe despre bolile karmice, vă rugăm să vedeți videoclipul de mai jos. Astfel de lucruri se pot prezenta ca aproape orice și mulți oameni trec cu vederea latura spirituală a tot ceea ce întâlnim. Sigur, este nevoie de tratament medical, dar poate și tratarea spiritului tău te-ar putea beneficia în mai multe moduri decât ți-ai putea imagina vreodată.

 

Lasă un comentariu