Ce fel de femeie ești, în funcție de încălțămintea pe care o porți

Culoarea pantofilor
Nu este totul clar în ceea ce priveşte culoarea. Cel mai dificil este să evaluezi caracterul unei doamne cu pantofi de culoare neagră, deoarece în majoritatea cazurilor oamenii aleg exact această culoare. Dar, în cazul altor nuanţe, puteţi obţine informaţii mai utile. De exemplu, dacă observaţi că unei fete sau unei femei îi place să poarte pantofi albi, înseamnă că este deschisă la comunicare, va fi destul de uşor să găsiţi un limbaj comun cu ea. Iubitorii de pantofi roşii adoră provocarea. Cu ei va fi foarte distractiv să vorbiţi şi să cochetaţi. Acestea sunt femei cu un caracter foarte puternic şi rebel.
Dacă o doamnă poartă în principal pantofi gri, asta vorbeşte despre calm şi încredere în sine. Cel mai probabil, ai o persoană stabilă emoţional în faţa ta. Este posibil ca alte culori să nu descrie cu exactitate caracterul şi energia, aşa că acordaţi atenţie acestor trei. Cu toate acestea, dacă unei doamne îi plac pantofii de o culoare neobişnuită, aceasta vorbeşte despre originalitatea ei.
Adidaşi
Pantofii sport pe care o femeie îi poartă aproape în fiecare zi arată că ea este foarte activă şi urăşte să fie singură. Poate fi destul de greu de comunicat cu astfel de femei. Astfel de doamne au întotdeauna propria lor poziţie, pe care sunt gata să o apere în orice dispută.
Tocuri subţiri
Pantofii cu toc subţire sunt adesea purtati de doamnele care sunt foarte feminine şi pline de energie creativă feminină. Cel mai probabil, au totul în perfectă ordine cu stima de sine. Chiar vor să fie ţinute minte. Ele vor să li se acorde atenţie şi nu tolerează criticile, mai ales fără motiv.
Pantofi înalţi
Pot fi de orice tip – există multe variante nu numai pentru iarnă, ci şi pentru pantofi cu platformă de vară. Dacă unei femei îi place să îi poarte, asta poate indica timiditate. Astfel de femei preferă să nu-şi asume riscuri – nici în dragoste, nici în afaceri. Adesea ele par a fi diferite de adevărata lor natură.
Balerini şi sandale
Astfel de pantofi sunt adesea preferati de acele doamne care au inima deschisă şi foarte bună. Ele pot fi foarte pozitive, dar în acelaşi timp ştiu cum să înţeleagă oamenii, aşa că dacă nu vă plac dintr-un motiv sau altul, nu trebuie să fiţi surprinşi dacă nu se vor deschide în faţa voastră.

 

Lasă un comentariu