Când viața bate filmul: Istoria vieții unei moldovence care s-a îndrăgostit de prietenul soțului ei

eiLa vârsta de 34 de ani, Valentina Rusu a dezvăluit povestea sa de viață și sacrificiile făcute pentru dragostea ei, resimțind o vinovăție care o însoțește și în prezent, scrie știri.md Într-un recent “Monolog”, Valentina a mărturisit că, după 16 ani de căsnicie, a realizat că nu mai simte iubire pentru soțul ei și a decis să pună capăt relației.
„Noi împreună cu fostul soț ne-am mutat în Chișinău împreună. El a fost omul care m-a cunoscut și m-a iubit în toate felurile. Și cu burtă mare și celulită. Mă iubea așa cum eram – grasă, slabă… Când am vrut să fac o schimbare ca să arăt mai bine, el considera că fac pentru alți bărbați. Era foarte gelos. Chiar acolo unde lucram a instalat o cameră de filmat cu sunet ca să asculte tot ce vorbesc cu clienții”, povestește femeia.
Valentina afirmă că dragostea dintre ei a început să se estompeze odată cu venirea copilului în viața lor.
„Când fetița mea a apărut în viața noastră, s-a schimbat foarte mult totul. Eu simt o vină că mi-am dat soțul pe planul doi. Eram o mamă panicată. El, sărmanul, nu zicea nimic. Deciziile le luam eu. Mi-am marginalizat soțul. Când bărbații o iau razna, vine din nucleul familiei. Bărbații sunt mai mămoși. Ei au nevoie de mai multă afecțiune. Noi nu eram ca un cuplu soț-soție, dar frate-soră. Aveam grijă doar de copilul nostru și atât”, explică femeia.
Potrivit tinerei, momentul în care s-a produs ruptura finală a fost când soțul ei, în ziua sa de naștere, a postat pe Facebook un mesaj despre suferințele sale și o declarație de dragoste pentru ea, formulată cu aceeași notă melancolică.
„Nu era o relație sănătoasă. Ruptura a apărut la ai lui 33 de ani, când a fost sărbătorită într-un cerc restrâns de prieteni. Eu mi-am pus întrebarea de ce el face publice mesaje pe Facebook, de dragoste combinate cu suferință, dar nu vorbește cu mine. El s-a schimbat total. Nu mai era bărbatul pe care l-am cunoscut”, își amintește ea.
Valentina relatează cum a fost trădată chiar de către verișoara ei mai mică, o persoană practic considerată parte din familia lor. Nu și-ar fi imaginat vreodată că ar putea fi supusă unei astfel de situații.
Ei aveau o legătură stranie pentru alții la felul cum se cuprindeau, vorbeau și se uitau unul la altul. Până mi-a zis lumea că ei doi au ceva. La toate sărbătorile noastre eram noi trei. Chiar la masa de sărbători la bunica mea, când ne strângeam toată familia, ea se așeza lângă el. Și toată viața m-a însoțit fraza asta: „Când tu o să mori, eu o să fiu soția soțului tău”. Asta a zis verișoara mea când avea șapte ani, nu i-am dat importanță așa mare, era un copil atunci, dar acum realizez multe lucuri. Fostul soț, ca să se răzbune pe mine, s-a cuplat cu ea într-un final”, mărturisește Valentina.
În momentul divorțului, femeia a întrebat fiica cu cine dorește să locuiască, iar răspunsul copilei i-a provocat durere.
„Fetița mea a zis că vrea să rămână cu tata. Am suferit foarte mult, dar am acceptat. Eu am cedat tot de dragul copilului. Nu am luat nimic cu mine din ce am adunat în timpul căsniciei”, spune ea.
Actualmente, Valentina este alături de un alt bărbat, prietenul fostului soț, și experimentează fericirea. Are și un mesaj pentru cupluri:
„Dragostea este ca un lucru. Nu stați în relație de dragul copiilor! Nepăsarea duce la extreme destul de dure. Investiți timp și atenție”, este îndemnul ei.
Cu lacrimi în ochi, Valentina a venit cu un mesaj și pentru fetița ei:
„Știu că este influențată de bunei, de tată, de rude. Mama te iubește și toate eforturile în viața asta sunt pentru tine. Tu rămâi cea mai bună prietenă a mea. Eu am acceptat alegerea ta și să știi că te susțin în tot”, mărturisește femeia.
Chiar dacă a fost trădată de verișoara sa, Valentina oricum o are la ea în suflet.
„Foarte multe lucruri erau de evitat dacă tu nu te implicai. Nu cred că o să am curajul să te cuprind. Rămâi omul trădător”, conchide Valentina.

 

 

Distribuie articolul:

Viewed using Just Read

Report an error

Lasă un comentariu