O femeie puternică poate depăși orice obstacol și nu-și pierde încrederea în ea când dă de greu

De prea multe ori uităm cât de puternice pot fi femeile. Ele se confruntă cu atât de multe în această lume și totuși mulți sunt capabili să-și găsească valoarea și să rămână în controlul propriilor vieți.
Majoritatea oamenilor atunci când sunt respinși, abandonați, răniți sau ceva de genul se retrag și se închid, dar ea nu o face niciodată. Ea știe să gândească bine lucrurile și să-și găsească sentimentul interior de pace care îi permite să avanseze. În loc să se obsedeze de o despărțire, ea se uită în propria ei minte și lucrează pentru a găsi părțile din ea însăși pe care le-a pierdut de-a lungul timpului în acea relație ca întreg.
Femeile puternice știu când să se oprească și să se gândească, când să se așeze și să-și acorde timpul de care au nevoie, nu se scufundă în nimic fără a-și folosi cu adevărat creierul. Nu ajung niciodată să se întrebe de ce nu au meritat sau cum ar fi putut face lucrurile altfel, deoarece știu că indiferent de ce trecutul nu este ceva care poate fi schimbat.
Femeile puternice continuă să avanseze pentru că știu că, până la urmă, asta trebuie făcut. În timp ce simt durere și trec prin lupte la fel ca toți ceilalți, își satisfac propriile nevoi și se bazează pe singura persoană care nu îi va dezamăgi niciodată. Ei își cunosc propriul potențial și se străduiesc să profite la maximum de viitorul la care lucrează.
Femeile puternice iau unele dintre cele mai grele decizii, rup legăturile cu oamenii pe care îi iubesc din toată inima și nu permit niciodată celor care doresc să le facă rău să rămână. Ei nu renunță la ei înșiși și știu că nu trebuie să caute fericirea în exterior. Toate greșelile pe care le facem când suntem tineri ne modelează ceea ce ne dovedim a fi, iar ea a reușit să devină unul dintre cei mai frumoși fluturi pe care i-a văzut vreodată această planetă.
Forța nu este o singură dimensiune și arată diferit pentru fiecare dintre noi. Dacă ești o femeie care crede că poate nu porți atât de multă greutate pe cât ar trebui să fii sau pe cât ar putea fi, acordă-ți un moment pentru a trece cu adevărat peste tot ceea ce ai trecut. Sunt șanse să fii mult mai puternic decât îți dai seama în acest moment și că puterea crește mereu pe măsură ce trece fiecare zi.

 

 

Lasă un comentariu