Unii oameni vă învinovățesc pe voi pentru propriile lor greșeli. Nu îi lăsați să vă tragă în jos

Uneori există oameni în această lume pe care nu putem și nu îi vom putea mulțumi vreodată. Sigur, s-ar putea să încercăm cât putem, dar asta nu înseamnă că ne vor accepta eforturile așa cum ar trebui.
Există oameni în această lume care se vor enerva sau vor deveni tulburați din cauza modului în care ajungi să reacționezi la lucrurile pe care le fac și există chiar oameni care vor refuza să vadă că au făcut ceva rău pentru că ego-urile lor sunt atât de uimitoare de uriaș. . Ca cineva care a mai fost în astfel de situații înainte, pot fi de acord că sunt destul de rau, dar nu sunt imposibil de ieșit.
Când te găsești în fața unuia dintre astfel de oameni, în loc să încerci să-i faci să vadă lucrurile așa cum ar trebui, tăiați legăturile cu ei și limitați contactul pe care îl aveți cu oameni ca ei. Indiferent dacă au fost în viața ta de multă vreme sau au fost aparent noi în joc, nu le datorezi nimic, punct.
Dacă trebuie să reparați lucruri cu astfel de oameni, realizați că lucrurile pe care le fac nu sunt atât de rezonabile pe cât le spun ei. Nu faci nimic greșit, doar pentru că ei îți păstrează ranchiună nu înseamnă că ai făcut un fel de greșeală uriașă. Uneori poți remedia aceste situații și alteori trebuie doar să treci de la ele.
La sfârșitul zilei, știi că nu ai făcut nimic nejustificat și asta este tot ce contează. Nu lăsa pe cineva să te trateze urât doar pentru că are o zi grea sau pentru că pari o țintă ușoară. Cere respectul pe care îl oferi și fii persoana mai mare în situațiile care o impun. Asta cu excepția cazului în care te simți impertinent – nu este niciodată o idee rea să aplaudați atunci când este posibil.
Acest tip de oameni vor doborî pe oricine poate găsi pe care să-l aleagă și vor face tot posibilul să strice lucrurile pentru tine. Cu cât le dai mai multă putere asupra ta și asupra sentimentelor tale în ansamblu, cu atât mai mult vor încerca să le folosească împotriva ta. Recuperarea puterii tale personale este o mișcare uriașă către ceva mai mult.
Uneori, doar a te îndepărta de cineva care refuză să vadă că a încurcat cu adevărat poate fi mai mult decât suficient pentru a-ți readuce sentimentul de putere. Ați fost vreodată blocat în preajma cuiva care ținea ranchiună fără să fi făcut ceva care să provoace așa ceva? Ce ai făcut pentru a rezolva această situație specifică?

 

Lasă un comentariu