Gânduri pentru noul an: Fiți recunoscători în fiecare clipă pentru ce sunteți și pentru ce aveți!

Acum, în prag de sfârșit de an 2024, simt nevoia să spun mulțumesc bunului Dumnezeu pentru acest an. Mulțumesc oamenilor care au apărut în viața mea, dar și celor care au plecat grăbiți.
Mulțumesc oamenilor care mi-au fost alături mereu, dar și celor care nu au fost acolo, mulțumesc și pentru nereușite (acestea te călesc și te fac sa meditezi la ce nu a mers bine!), mulțumesc pentru ceea ce am, mulțumesc plin de recunoștință, pentru că încă un an mi-am avut familia alături.
Mulțumesc oamenilor care au avut întotdeauna încredere în mine și au rămas aici, cu mine.
Mulțumesc pentru toată dragostea pe care o primesc de la voi, pentru aprecieri, pentru zâmbete, pentru mesaje, dar si pentru criticile spuse din inima, pentru că voi faceți parte din viața mea. Mulțumesc pentru atâtea lucruri…Binecuvântările pe care le-am primit nu sunt deloc puține.
Pentru anul care vine îmi doresc, în primul rând, sănătate, pentru a putea face în continuare lucruri frumoase pentru cei din jur. Îmi doresc să am răspunsuri la toate întrebările, îmi doresc familia sănătoasa, îmi doresc să pot oferi mai multă dragoste și prietenie elevilor, părinților acestora. Îmi doresc o și mai bună colaborare cu toți noii colegi, prieteni, autorități locale.
Acum, în final, pentru voi toți, dragii mei, vă transmit cele mai frumoase gânduri pentru anul care a venit. Vă doresc un An 2024 frumos, cu reușite, cu sănătate, cu bucurii și cât mai multă prosperitate. Să fiți buni, să fiți îngăduitori, să fiți darnici și să fiți recunoscători, în fiecare clipă, pentru ce sunteți și pentru ce aveți!

 

 

Lasă un comentariu