Previziunile astrologice chinezești pentru anul 2024. Ce rezervă anul Dragonului de Lemn pentru cele 12 semne zodiacale

Stabilitatea este o prioritate, iar conform horoscopului pentru anul 2024, astrele vor încerca să ofere mai mult echilibru. Se anticipă un an cu multiple tensiuni și provocări, dar și cu oportunități neașteptate. Cu toate acestea, accentul principal va fi pus pe necesitatea de stabilitate, iar cei cu planuri neconvenționale ar putea întâmpina dificultăți. Descoperă ce îți rezervă horoscopul pentru zodia ta în 2024!
Zodia Berbec
Primăvara este perioada prielnică a zodiei Berbec, iar luna martie în mod deosebit poate fi luna în care cei mai ambițioși nativi își vor găsi locuri de muncă mai bune. Ofertele pot veni și din țară, și din străinătate. În perioada care precede eclipsa de Lună plină din 17 septembrie, nativii Berbeci pot lua decizii mari legate de familie. Se anunță inclusiv nunți în viața celor mai tineri.
Zodia Taur
Jupiter le oferă nativilor din Taur o perioadă excelentă în primul trimestru al anului. Lunile ianuarie, februarie și martie înseamnă dragoste, sănătate, împliniri și câștiguri. Urmează apoi o perioadă de tumult și schimbări, de aceea vor avea nevoie în luna august de o vacanță mai lungă să călătorească și să se echilibreze spiritual.
Zodia Gemeni
Jupiter va ajunge în zodia Gemeni din data de 25 mai, iar din data de 9 octombrie va intra în mișcare retrogradă în Gemeni. Datorită acestei planete mari, supranumită planeta șanselor, Gemenii pot schimba multe lucruri în viața lor și pot câștiga mai mult timp și resurse pentru proiectele personale.
Zodia Rac
Nativii Raci vor munci mult la început de an și vor strânge bani în primele luni din 2024. Cu toții au nevoie de stabilitate financiară, iar aceasta va veni prin eforturi proprii, dar și prin unele moșteniri. Din luna iulie apar schimbări mari și unii nativi vor renunța la singurătate, alegând să se căsătorească.
Zodia Leu
Nativii din zodia Leu vor fi privilegiați și vor profita de tranzitul lui Jupiter prin Taur și Gemeni. Anul 2024 va fi prielnic din toate punctele de vedere. Zodia de Foc a Leului va pune pe roate multe proiecte, va munci mult, dar va avea foarte mult de câștigat. Toate eforturile vor fi răsplătite, iar câștiguri cu adevărat importante se vor aduna din luna noiembrie.
Zodia Fecioară
Fecioarele sunt ambițioase, iar conjunctura astrală din anul 2024 va fi una favorabilă pentru planurile lor mari și pentru schimbările de care au nevoie. Datorită lui Jupiter în Taur, Fecioarelor le merge din minune în cursul primăverii, adună bani și fac investiții. Din toamnă, ritmul vieții se echilibrează și se ocupă mai mult de sănătatea lor și de echilibrul lor interior.
Zodia Balanță
Nativii Balanțe trebuie să se aștepte la schimbări mari în viața lor. Două eclipse din anul 2024 se vor petrece în Balanță și vor lăsa urme adânci. Se întrevăd schimbări de job, provocări în dragoste, ba chiar și divorțuri în cazul căsniciilor cu probleme vechi și imposibil de rezolvat. Dar nativii care au nevoie de echilibru și liniște, trebuie mai întâi să treacă peste obstacole mari.
Zodia Scorpion
Nativii Scorpioni vor avea o perioadă prielnică spre final de primăvară, când vor fi mulțumiți de munca lor, de afacerile și de câștigurile adunate. În restul anului nu se întrevăd evenimente ieșite din comun. Trebuie să profite de perioadele liniștite și prospere pentru a se ocupa mai mult de planurile personale sau de câte un hobby amuzant.
Zodia Săgetător
Săgetătorii trebuie să facă un efort și să lucreze mai mult în prima jumătate a anului. Cei care au adunat datorii, trebuie să se achite de ele în timp util. Iar cei care au nevoie de investiții, au nevoie de resurse proprii, pentru că anul viitor nu vor găsi sprijin financiar în alte părți. Pentru Săgetători va fi un an cu multe eforturi și mai puține distracții decât ar vrea.
Zodia Capricorn
Le merge de minune nativilor Capricorni chiar de la începutul anului și vor fi recompensați pentru munca lor cu salarii mai mari în 2024. Cei mai norocoși vor fi cei care lucrează în IT, comunicații, transporturi și construcții. Datorită lui Jupiter din Taur li se împlinesc dorințele legate de salariu, iar la mijlocul verii sunt șanse mari să li se împlinească dorințele intime.
Zodia Vărsător
Vărsătorii, cu spiritul lor aventurier și întreprinzător, vor fi privilegiați anul viitor, când se schimbă atât de multe lucruri în jur, arată horoscopul anului 2024. În prima jumătate a anului, Vărsătorii pot încerca diverse proiecte și idei inovatoare și vor avea succes. Toamna vor avea parte de anumite beneficii pe care le primesc datorită unor persoane influente.
Zodia Pești
Nativii Pești vor sta mai mult ca pe ace, pentru că lor nu le plac deloc schimbările bruște. Trebuie să fie pregătiți pentru orice în 2024, inclusiv pentru situații mai puțin plăcute în familie. Dar au de partea lor sprijinul astrelor în luna octombrie când sunt șanse mari să își împlinească un vis la care lucrează de ani de zile.

 

Lasă un comentariu