Semnificația gropițelor în obraji. Ce spun ele despre oamenii care le au

Gropițele, sau adânciturile, sunt mici depresiuni care pot fi observate pe obrajii feței și uneori și pe bărbie. Ele sunt un element distinctiv și pot spune multe despre o persoană. Descoperă semnificația acestor gropițe de pe obrajii tale și ce pot dezvălui ele despre tine.
Semnificația acestor gropițe variază și poate fi percepută diferit de la o persoană la alta. Există credința că persoanele cu gropițe par a fi mai tinere și mai pline de viață. Gropițele sunt, uneori, asociate cu fericirea, frumusețea și norocul. Se spune că acești indivizi reușesc în tot ceea ce își propun în viață.
Studiile au sugerat că persoanele cu gropițe sunt adesea mai puternice și mai încrezătoare în forțele proprii. Într-un studiu desfășurat în anii 1900, s-a concluzionat că acești indivizi sunt de succes și reușesc să depășească obstacolele.
Persoanele cu gropițe în obraji sunt adesea considerate a avea o inteligență emoțională nativă. Ele pot fi percepute ca fiind empatici, misterioși și plini de energie. Acești oameni trăiesc viețile lor intens și sunt hotărâți să se afirme.
Cu toate acestea, pot părea rezervați în anumite circumstanțe, chiar dacă sunt energici în general. Persoanele cu gropițe iubesc cu pasiune, au grijă de cei din jurul lor și se bucură de timpul petrecut în natură. De asemenea, fac tot ce le stă în putință pentru a aduce fericirea lor și a celor dragi.
Prevalența gropițelor poate varia în funcție de populație. Un studiu efectuat pe 2.300 de persoane din America a constatat că aproximativ 37% aveau gropițe în obraji. Aceste adâncituri sunt cauzate de o modificare a mușchiului facial numit zigomatic major, care este implicat în expresiile faciale, în special zâmbetul. La persoanele fără gropițe, acest mușchi începe de obicei de la un os numit os zigomatic și se continuă până la colțurile gurii.

 

Lasă un comentariu