9 lucruri critice pe care nu ar trebui să le tolerați niciodată

În această epocă de mare transformare și neliniște, mulți dintre noi și-au dat seama că trebuie să eliminăm toate negativitățile din viața noastră pentru a introduce un stil de viață mai pozitiv. Asigurați-vă că nu permiteți acestor oameni sau obiceiuri toxice să intre în viața voastră, astfel încât să puteți continua să evoluați în cel mai bun sine al vostru. Nu tolera aceste influențe nici măcar un minut mai mult.
1 – Să faci oamenilor pe plac
Când cauți aprobarea celorlalți, scazi puterea propriei opinii. Indiferent de câte persoane sunt de acord sau în dezacord cu decizia ta, nu vor putea niciodată să ia decizia în locul tău. De asemenea, niciodată nu îi poți face pe toți fericiți, pentru că fiecare ia căi diferite în căutarea fericirii. Renunță la aceste ultime eforturi de a-ți potoli ego-ul și, în schimb, concentrează-te pe ceea ce te face fericit.
2 – Discuție de sine negativă
De fiecare dată când acea voce mică din capul tău îți vorbește, poate fie să-ți otrăvească, fie să-ți hrănească sufletul. Vă poate împuternici sau vă poate reduce, așa că acordați atenție la ceea ce spune. Gândurile tale creează realitatea ta, așa cum probabil știi deja, așa că asigură-te că acele gânduri se aliniază cu ceea ce vrei să arate lumea ta.
3 – Nu tolera prieteni profitori
Dacă ai un cerc de prieteni care mereu îți strică ideile și visele sau resping cele mai recente realizări atunci când vorbești despre ele, ai nevoie de niște prieteni noi. Prietenii ar trebui să te ridice și să-ți ofere întăriri pozitive, nu să te reducă și să te facă să te simți mai puțin uimitor. Nu ezita niciodată să scoți oamenii din viața ta de dragul tău; meriti sa fii inconjurat de oameni iubitoare si pozitivi.
4 – Să nu ieși din zona de Confort
Evident, zona de confort atrage multe persoane, pentru că se simt în siguranță acolo. Este o platformă de aterizare moale în comparație cu restul lumii, dar nu se întâmplă nicio magie aici. Pentru a crește, trebuie să treci dincolo de tine și să încerci lucruri noi. Nu poți să-ți faci griji zilele plecate și să te aștepți ca viața ta să se schimbe drastic; trebuie să te lași să experimentezi lumea în primul rând, ceea ce înseamnă să lași în urmă zona de confort și toată normalitatea ei.
5 –Lucrul la o slujbă pe care o urăști
Acest lucru nu poate fi stresat suficient – slujba îți ocupă atât de mult timp; vrei să faci în continuare ceva ce urăști pentru a plăti facturile? Nu vă mulțumiți niciodată cu o slujbă doar pentru a vă simți în siguranță și pe un salariu stabil. Chiar dacă câștigi mai puțini bani urmându-ți pasiunile, poți oricând să-ți adaptezi stilul de viață pentru a-ți adapta veniturile.
6 – Nu tolera niciodată să-ți neglijezi sănătatea
Sănătatea este bogăție, așa cum se spune, așa că asigurați-vă că vă tratați corpul, mintea și sufletul cu dragoste și respect. Dacă nu ai sănătatea ta, nu te poți bucura de toate minunile vieții, așa că pune-ți sănătatea pe primul loc. Mănâncă bine, dormi suficient, bea multă apă și mișcă-ți corpul. Amintește-ți, starea de bine începe și se termină cu tine.
7– Lăsați banii să vă conducă viața
Ai fi surprins câți oameni lasă o bucată de hârtie să le dicteze viața. În timp ce trăim într-o societate care necesită bani, nu ar trebui să pui banii în prim-planul existenței tale într-o oarecare măsură. Venim pe lumea asta fără nimic și plecăm fără nimic, așa că amintește-ți că data viitoare te vei simți stresat din cauza finanțelor.
8 – Explicații din nou și din nou
Unii oameni, din păcate, nu te vor înțelege sau nu te vor sprijini pe tine sau idealurile tale. De cele mai multe ori, membrii familiei tale tind să critice cele mai dure, deoarece simt că știu ce este mai bine pentru tine. Cu toate acestea, nu vă puteți explica decât atât de mult înainte să devină un efort inutil. Doar trăiește-ți adevărul și respectă propriile tale reguli pentru viața ta. Nu tolera să-ți irosești energia pentru a te explica în mod constant altora.
9 – Lenea
Nu lăsați niciodată scuzele să vă împiedice să obțineți rezultate și să vă urmați visele.

Lasă un comentariu