Profețiile lui Nostradamus pentru 2024 care stârnesc îngrijorare: „Va arde cetatea lui Dumnezeu.”

Michel de Nostredame, care a trăit între 1503 și 1566 și care a prezis corect o serie de evenimente din ultimii 100 de ani, a făcut profeții pentru anul 2024. Faimos astrolog, medic și cabalist francez, Nostradamus a devenit celebru cu lucrarea Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555.
În lucrările sale, Nostradamus prevestește despre viitorul lumii, 70% din ele fiind împlinite până în prezent. Prevestește despre domnia lui Napoleon, despre Al Doilea Război Mondial, despre ascensiunea lui Hitler, despre asasinarea președintelui american John F. Kennedy, despre aselenizare. Într-un catren, Nostradamus ne vorbește despre “cerul în flăcări”, “noul oraș”, “trăznet uriaș” și “doi frați răpuși”. Mulți care au analizat acest catren au concluzionat că ar fi vorba chiar despre atentatele din 11 septembrie 2001.
Iată câteva din profețiile pentru 2024 care îngrozesc lumea:
Al Treilea Război Mondial
Profetul a anunțat un conflict de șapte luni care a fost interpretat ca începutul celui de-al Treilea Război Mondial.
„Șapte luni de la Marele Război, oameni uciși de răutate”, a scris el. Unii cred că războiul din Ucraina corespunde acestei profeții, alții au în vedere posibilitatea unui conflict major declanșat de China din cauza înclinațiilor sale către Taiwan. Profetul a prezis un nou război în care vor fi implicate mai multe puteri mondiale, inclusiv Statele Unite, Rusia și China.
Un cutremur
Nostradamus a prezis, de asemenea, un cutremur devastator care va provoca pagube extinse și moarte în California.
O schimbare în Vatican: un nou Papă
O altă profeție indică faptul că un nou Papă va fi ales în lunile următoare pentru a conduce Biserica Catolică. Nostradamus subliniază că Papa Francisc își va părăsi locul din cauza vârstei sale înaintate și în locul lui va veni o persoană obscura și periculoasă.
Conducerea lui Putin, pusă la încercare
Nostradamus a prezis că liderul Rusiei se va confrunta cu un test major în 2024, anul dragonului. Conducerea politicianului ar trebui testată atât economic, cât și politic, pe plan intern, pe teritoriul Rusiei și pe plan internațional.
Nostradamus scria în urmă cu sute de ani despre un posibil război mondial, dar și un mare foc. În catrenele sale vorbește despre momentul în care va arde ”cetatea lui Dumnezeu”.
Dacă ne raportăm istoric, în perioada lui Nostradamus, ”cetatea lui Dumnezeu” poate fi considerat Ierusalimul, capitala Israelului.
Nostradamus a mărturisit că previziunile sale sunt bazate pe ştiinţă. El spunea că reuşea să prezică viitorul pe baza unor calcule realizate în funcţie de poziţia stelelor şi a planetelor faţă de pământ sau alte corpuri cereşti.

Lasă un comentariu