Simbolul pe care îl alegeți va dezvălui unde vă aflați în călătoria dvs. de viață

Dacă te întrebi unde te afli în călătoria ta în această viață, ar trebui să-ți iei timp să te gândești cu adevărat la ceea ce ființa ta interioară are de împărtășit cu tine. Subconștientul sau ființa noastră interioară are multe de împărtășit cu noi dacă suntem dispuși să ascultăm.
Mai jos veți găsi o imagine cu mai multe simboluri diferite prezente pe ea. Fiecare simbol înseamnă ceva diferit pentru noi și, în funcție de locul în care te afli în călătoria ta, vei fi atras de unul anume. Luați un moment pentru a vă uita cu adevărat la aceste simboluri și a decide care dintre ele vă atrage cel mai mult. De acolo, derulați în jos pentru a vedea ce ne dezvăluie tuturor.
Simbolul #1
Dacă ai fost atras de acest simbol, te afli într-un loc din viața ta în care nu știi cum să mergi mai departe. Sunteți într-un impas și nu sunteți sigur ce să faceți în continuare. În timp ce ai multe în minte și planuri mari pentru viitor, ajungerea acolo pare destul de nerealistă în propria ta minte. Nu lăsați această rută să vă rețină. Ai nevoie de o meditație serioasă pentru a pune lucrurile pe drumul cel bun.
Simbolul #2
Dacă ai fost atras de acest simbol, progresezi foarte repede. Se întâmplă multe în jurul tău și nu ești sigur cum să iei totul. Amintește-ți să respiri și să nu încetezi să crezi în tine. Oamenii din jurul tău vor fi alături de tine atunci când ai nevoie de ei, nu ezita să îi suni pe cei cărora le pasă.
Simbolul #3
Dacă ai fost atras de acest simbol, călătoria ta în viață nu a fost ceea ce te așteptai să fie. Te-ai trezit deplasându-te pe cale după cale, fără ca nimic să plătească cu adevărat sau să pară să te ducă nicăieri. Acest lucru se datorează modului în care abordați schimbările care decurg. Ai mare nevoie de o schimbare de mentalitate.
Simbolul #4
Dacă ai fost atras de acest simbol, ești cineva care este exact acolo unde trebuie să fii. Ai multe de făcut pentru tine, dar fără să-ți vină în cap. Îi ajuți în mod constant pe alții și observi mereu sincronicități ca urmare. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună să încetinești.
Simbolul #5
Dacă ai fost atras de acest simbol, nu ești nicăieri aproape de locul în care trebuie să fii. S-a întâmplat ceva rău cu tine sau cu cineva din jurul tău în ultima vreme și te afectează de atunci. Trebuie să treci peste asta dacă vrei cu adevărat să mergi mai departe. Viața este mult mai scurtă decât crezi.
Simbolul #6
Dacă ai fost atras de acest simbol, ești cineva care se concentrează prea mult în viață pe realizarea unor lucruri. Te descurci bine în călătoria ta, dar și uitând unele dintre cele mai importante părți. Viața nu este întotdeauna ceea ce pare, trebuie să te oprești și să miroși trandafirii.

 

Lasă un comentariu