6 moduri de avertizare că un înger veghează asupra ta

Viața nu este întotdeauna ușoară și este plăcut să crezi că ai un înger păzitor care te veghează. Deși s-ar putea să speri la asta în fundul minții tale, este ușor să ignori ideea. Ar trebui să-l îmbrățișezi, în schimb, și să cauți toate semnele că cineva te veghează.
Când ai pierdut o persoană iubită, unii cred că persoana iubită se poate întoarce sub forma unui înger. Poate aduce confort și bucurie în cele mai grele zile și te poate face să zâmbești atunci când ai cea mai mare nevoie.
Chiar dacă crezi în străfundul minții tale că îngerii sunt reali, scepticismul ar putea fi totuși acolo. Pentru a îndepărta incertitudinea și pentru a vă bucura de confortul în care persoana iubită este aproape, căutați semnele. Ezoic
Există modalități de a ști când un spirit te veghează, dar trebuie să cunoști toate semnele. Odată ce știi, vei vedea semnalele peste tot și s-ar putea să-ți dai seama cine este acea persoană.
Modalități de a ști când un înger păzitor vă veghează
1. Vezi sfere de lumină
Unii pot crede că oacestea sunt doar un joc de lumină sau un truc al ochiului. Alții cred că sferele indică un spirit în apropiere. Pot apărea în viața reală sau în fotografii. S-ar putea chiar să le observi doar în vederea periferică. Dacă le vezi lângă tine, mângâie-te în ideea că poate fi persoana iubită de lângă tine.
2. Simți o prezență când ești singur/ă
Când simți că cineva te urmărește când ești singur/ă, ar putea fi un spirit care te veghează. Odată ce știi că ai pe cineva care te veghează, te vei mângâia în acel sentiment.
3. Visezi un înger
Ca o modalitate de a-ți trimite un mesaj, un spirit va veni probabil la tine într-un vis. Ei fac acest lucru pentru a vă anunța că sunt în apropiere, dar și ca o modalitate de a comunica. Încercați să ascultați și să vă amintiți orice ar putea spune în vis și să țineți cont de ceea ce fac.
4. Un fluture aterizează asupra ta sau rămâne aproape de tine
Studiile arată că fluturii simbolizează transformarea unui suflet sau reîncarnarea. Dacă cineva aterizează pe tine sau stă aproape de tine, poate fi o persoană dragă care te vizitează.
5. Observi brusc un miros nostalgic
Mirosurile pot declanșa amintiri specifice, iar spiritele par să știe acest lucru. Semnele la care trebuie să urmăriți miros în mod neașteptat și inexplicabil a ceva care vă amintește de o anumită persoană.
Este posibil să simți la întâmplare mirosul de mâncare care îți aduce amintiri sau să simți un miros de grădină din copilărie. Alte mirosuri de urmărit sunt indicii ale parfumului unei persoane dragi decedate sau mirosul casei lor.
6. Dai peste o pană albă într-un loc ciudat
Un semn comun că un spirit este în apropiere este găsirea la întâmplare a unei pane albe. Acest semn apare de obicei atunci când aveți cea mai mare nevoie de el și se va întâmpla într-un loc neașteptat. Este un mod al unui spirit de a vă anunța că sunt cu voi și vă veghează.

există un spi

Lasă un comentariu