Oamenii te iubesc numai atât timp cat îi asculți, îi ajuți și le este bine lângă tine. Sunteți de acord?

Viata mi-a aratat asta…de multe ori.
Am inteles in sfarsit ca intr-o clipa as putea sa pierd tot ce am incercat sa construiesc in atatia ani…!
Am inteles in sfarsit ca oamenii nu se pot schimba, oricat de mult ne-am dori sa o faca! Sunt si cateva exceptii, desigur! Cateva fiinte de o rara calitate ce devin constiente ca trebuie sa se schimbe pentru a urca tot mai sus. Pentru a creste…!
Am inteles in sfarsit ca nu ai cum sa fii fericit atata timp cat traiesti visul altcuiva!
Am inteles in sfarsit cat de greu este sa ai un vis comun cu cineva! Poate doar franturi de vise. Asta pentru ca fiecare are propriul mod de traire si fiecare viseaza diferit. Este ceva ce vine din interiorul nostru si tinde sa se manifeste. Fiecare are rolul lui. Atata timp cat ne interpretam rolul mai bine, cu atat stralucim mai mult…!
Am inteles in sfarsit ca prietenii ne tradeaza nu pentru a ne aduce suferinta ci pentru simplul fapt ca se simt mai bine procedand asa! La un moment dat, orice actiune ai intreprinde, vei rani pe cineva. Ai posibilitatea sa faci doar lucruri ce ii vor implini pe ceilalti si atunci ramai tu neimplinit…!
Am inteles in sfarsit ca oamenii folosesc cuvantul “iubire” mult prea des. Coboara calitatea cuvantului de la nivelul de sacru la nivelul de profan. Oamenii te iubesc atat cat le este bine langa tine! Cand ai nevoie de iubire cu adevarat, cand esti cazut, cand te simti deprimat si dezmostenit, atunci nu se gaseste nimeni sa te iubeasca. Tu esti acelasi om, dar nu mai poti oferi nimic in schimbul iubirii. Am inteles ca esti iubit cand esti puternic, atat!
Daca cineva te iubeste nu va renunta la tine! Nu te va judeca! Se va bucura de prezenta ta! Ii vor straluci ochii atunci cand te va privi! Nu iti va cere nimic in schimb! Iti va multumi ca existi si atat…!
Tine-ti in brate fiinta iubita! Nu ii spune nimic! Fa-o sa inteleaga de ce este iubita! Traieste-i prezenta! Daca nu iubesti, inseamna ca esti o persoana cu adevarat nefericita!

 

Lasă un comentariu