Ușa pe care o alegi spune multe despre personalitatea ta

După cum știm cu toții, atingerea subconștientului nostru poate fi o adevărată ispravă, dar nu este întotdeauna o luptă atât de mare pe cât credem că este. Dacă doriți să vă cunoașteți mai bine, lăsați-vă sinele superior să ia decizii pentru dvs. este un loc minunat de a începe.
Mai jos veți găsi o imagine cu mai multe uși prezente. Dacă vrei să te cunoști pe tine însuți, fă-ți un moment pentru a-ți lăsa sinele superior să aleagă unul dintre ele pe care să-l parcurgă. Sinele tău superior va lua o decizie și aceasta va fi ușa spre care ești atras fără motiv.
Ușa #1
Dacă ai fost atras de această ușă, ești cineva căruia îi plac lucrurile simple din viață. Ești o persoană foarte simplă, cu o atitudine mare. Nu te închizi de la distracție, dar știi cum să te apuci de treabă. Sunt șanse să fii un muncitor foarte greu, care profită la maximum de fiecare moment liber pe care îl ai.
Ușa #2
Dacă ai fost atras de această ușă, ești o persoană distractivă și foarte pozitivă. Îți petreci mult timp cu oamenii care contează cel mai mult pentru tine și nu ești niciodată singur în ceea ce treci. Te asiguri că casa ta se simte ca o casă și nu ești genul de persoană care să taie legăturile cu ușurință.
Ușa #3
Dacă ai fost atras de această ușă, ești o persoană foarte tradițională căreia îi place ca lucrurile să rămână la fel. S-ar putea să fii relaxat în general, dar te lupți și cu lucrurile din interior. Sunteți pus în calea voastră și, din multe motive, vă poate reține foarte mult.

Lasă un comentariu