Cele 10 puteri spirituale ale oamenilor

Dacă oamenii și-ar reaminti de puterile lor spirituale și le-ar folosi, viețile lor ar fi diametral opuse. Aceste daruri există în fiecare dintre noi și așteaptă să fie folosite. Află câte dintre ele folosești deja.
Ce puteri spirituale folosești fără să îți dai seama:

  1. Vocea ta interioară Ai o voce interioară – intuiția – care îți servește drept ghid și te avertizează atunci când ceva nu este potrivit, făcându-te să te simți neliniștită. Ascultă-ți mai mult această voce interioară și, cu timpul, va deveni din ce în ce mai clară și mai precisă.
  2. Pacea ta interioară Există liniște interioară în fiecare dintre noi. Odată ce o găsești, te poți reîncărca ori de câte ori dorești prin meditație. Solitudinea te întărește, mai ales atunci când o practici în natură.
  3. Abilitatea de a-ți controla respirația Cea mai rapidă modalitate de a scăpa de stres este prin respirație profundă. Respirând adânc timp de câteva minute, îți vei relaxa mintea și calma sufletul. Când ești calmă, vibrația ta crește.
  4. Privirea ta Ai încercat să privești pe cineva de la spate și să-l faci să se întoarcă? Ai reușit pentru că există o putere în privirea ta. Aceasta se manifestă atunci când menții un contact vizual cu cealaltă persoană fără a clipi și fără a fi agresivă.
  5. Abilitatea de a te conecta cu ceilalți Ai abilitatea de a te conecta și de a comunica cu ceilalți. Este o putere adesea ignorată de oamenii care au dificultăți în a se deschide față de ceilalți. Utilizează această putere pentru a crea relații autentice cu prietenii și cei dragi. Nu poți avea o prietenă apropiată dacă nu poți deveni una.
  6. Capacitatea de a dărui Există trei lucruri pe care le poți dărui celorlalți în orice clipă: bunătatea ta, zâmbetul tău și talentul tău. A face lucruri benevol în folosul altora este o modalitate foarte bună de a-ți crește energia și de a avea o imagine mai bună despre tine însăți.
  7. Liberul arbitru Liberul arbitru îți lasă libertatea de a alege. Aceasta este mult mai mare decât îți dai seama. De fapt, numai această abilitate spirituală este suficientă pentru a începe să trăiești viața pe care o dorești. Nu face lucruri doar pentru că alții o fac. Fă lucruri pentru că îți place să le faci.
  8. Râsul tău Râsul este cel mai bun medicament, dar și o modalitate extraordinară de a crea o legătură profundă cu alți oameni. Mai mult decât atât, râsul te poate ajuta să îți menții sănătatea la cote optime.
  9. Abilitatea de a te alinia cu sinele tău superior Înainte de a intra în această lume, sinele tău superior stabilește o intenție care este codificată în ADN-ul tău spiritual. Odată ce te aliniezi cu această intenție urmând calea care îți este destinată, ușile se vor deschide în calea ta, iar Universul îți va oferi tot suportul de care ai nevoie.
  10. Creativitatea Ești creativă pentru că ești parte din Sursa creatoare. Dacă nu știi încă la ce excelezi, experimentează și explorează. Încearcă orice te face să te simți bine. Atunci când ești creativă, ești în momentul prezent.

Lasă un comentariu