De ce purtarea lucrurilor altor persoane nu aduce nimic bun

Lucrurile altora pot prezenta pericole. Mai devreme, oamenii de știință atribuiau influența negativă a lucrurilor care aparțineau altădată unei alte persoane autosugestiei sau faptului că acestea au purtat cu adevărat bacterii și viruși care erau un motiv real pentru o infecție reală.
Hainele sau obiectele aparținând unei persoane bolnave sau decedate păstrează informații despre proprietarul acesteia; Acest lucru este în conformitate cu legile fizicii. Și cât de mult pot dăuna aceste informații noului proprietar – depinde de mulți factori, inclusiv de protecția psihologică, sistemul imunitar, reacția emoțională la lucruri și mulți, mulți alți factori.
În cercetările oamenilor de știință ruși Dal și Saharov, sunt citate multe ritualuri asociate cu hainele și obiectele care aparțineau cândva bărbaților grav bolnavi sau decedați. Pentru ca familiile să scape de boala, nenorocirile sau „blestemul” cu care era asociat o persoană bolnavă sau decedată, obișnuiau să-și lase bunurile în intersecții. Dacă cineva care trecea cu mașina ar lua hainele, ar lua cu el boala sau nenorocirea.
Este interesant că reprezentanții diferitelor culturi și credințe avertizează asupra pericolelor care apar din purtarea lucrurilor altor oameni. Și ei sfătuiesc să fie foarte atenți atunci când luați lucruri care au fost odată purtate de alte persoane.
Același lucru este valabil și pentru lucrurile noastre – ele pot intra în contact cu cineva bolnav sau ghinionist și ne pot influența târziu. Din nou, în conformitate cu legile fizicii cuantice.
Pe de altă parte, nici medicii nu sunt fani ai copiilor care poartă haine pentru alți copii – pot transmite infecții, iar curățarea cârpei pentru copii cu substanțe chimice grele poate fi dăunătoare.
Este mai bine să cumperi altele noi. Și, în familie, lucrurile pot fi transferate de la cel mai în vârstă la cel mai tânăr – familia are microfloră și energie comune.
Deosebit de periculos a fost considerat purtarea încălțămintei altcuiva – încălțămintea atinge pământul și lasă o urmă în urmă. Actele magice sunt adesea făcute pe urmele pașilor unei persoane, dacă persoana care face magia nu poate ajunge la pantofi și haine.
Prin urmare, este mai bine să cumpărați lucruri ieftine, dar noi. Și dă-ți vechiul dar „curat”, doar oamenilor buni.
Pablo Picasso a trăit peste 90 de ani. Nu a dat haine nimănui, a purtat-o până s-a uzat complet. Era un om superstițios…

Lasă un comentariu