7 ramuri ale personalității: ce tip de suflet ești?

Înțelepciunea fără vârstă conține mai multe principii fundamentale, unul fiind că toată creația se bazează pe șapte curente sau raze de energie.
Se crede că energiile acestor raze creează șapte tipuri de suflet care descriu fiecare ființă umană de pe planetă.
În ce tip de suflet crezi că te încadrezi?
1. Războinicul (voință și putere)
Războinicii sunt lideri naturali, deoarece sunt cunoscuți pentru persistența, puterea și fiabilitatea lor.
Cu toți marii lideri vine o latură rece și nemiloasă care poate apărea atunci când puterea lor este amenințată, cu toate acestea, partea lor mai moale strălucește de cele mai multe ori. Războinicii sunt cunoscuți pentru ambiția lor curajoasă și pentru exprimarea liberă constructivă a forței de viață.
2. Îngrijitorii (dragoste și înțelepciune divină)
Sunt grijulii, afectuoși și grijulii. Căldura și înțelepciunea îngrijitorului sunt magnetice pentru cei din jur, făcând acest tip de suflet perfect pentru un rol de predare sau de îngrijire.
Adesea, îngrijitorii își păstrează nevoia și sensibilitatea ca parte a frontului lor, dar renunțarea la aceste trăsături îi va permite îngrijitorului să-și atingă adevăratul potențial.
3. Strategii (Inteligenta activa)
Strategul este un maestru în menținerea păcii și în realizarea ambițiilor. Sunt cunoscuți pentru abilitățile lor de planificare, dar și pentru capacitatea de adaptare atunci când este necesar. Strategii au o natură atentă și grijulie, iar pasiunea lor pentru întreprinderi este puternică.
4. Mediatorul (Armonia prin conflict)
Mediatorii sunt cei mai cunoscuți pentru că sunt capabili să vadă ambele părți ale unui conflict și sunt capabili să comunice eficient între părți. Mediatorii folosesc forța creativă pentru binele superior și excelează în crearea unei atmosfere armonioase. Mediatorii sunt, de asemenea, buni lideri, deoarece se simt încrezători că sunt purtătorii de cuvânt al unui grup și că iau în considerare gândurile fiecărei persoane înainte de a lua o decizie. Acest tip de suflet este sensibil, dar are și un bun simț al umorului.
5. Inginerul (știința betonului)
Inteligența logico-matematică. Inginerul se bucură de definire și cercetare, având încredere în cunoștințele faptice și statistice în general. Acest tip de suflet este construit în jurul unei inteligențe bazate pe teorie și al capacității de a adopta o abordare de bun simț în orice moment, bazându-se opiniile pe fapte.
6. Devotatul (devotament și idealism)
Devotatul are un suflet de foc care îi face să fie devotați și concentrați asupra oricărui scop final ar fi. Devotatul este extrem de loial și primește influențe benefice datorită naturii lor. Acest tip de suflet este, de asemenea, foarte sentimental și creează relații profunde cu cei din jur.
7. Umanitarul (Ordinul ceremonial)
Tipul de suflet umanitar este foarte organizat și lucrează pentru binele mai mare, mai degrabă decât pentru câștig personal.
Acest tip de suflet urmează cu fermitate regulile, legile și reglementările și poate fi un lider foarte priceput dacă este în domeniul potrivit. Natura lor organizațională le permite să exceleze la obiectivele lor cu puțin ajutor din partea celorlalți.
Prin identificarea tipului tău de suflet, s-ar putea să poți descoperi scopul sufletului tău și să-ți începi călătoria interioară.

 

Lasă un comentariu