Iubeste oamenii care te iubesc. Este atât de simplu

Daca ai in preajma ta oameni care te iubesc esti cea mai norocoasa… pentru ca ai TOTUL.
Ia-ti ramas bun de la oamenii care nu te iubesc pentru ceea ce esti si vor sa te schimbe. De la cei de care te-ai indragostit si dupa care ai suferit enorm. De la cei carora le-ai oferit totul. De la cei cu care ai avut o relatie speciala, dar te-au ranit atat de mult incat ai nevoie de mult timp pentru a iti vindeca inima.
Ia-ti ramas bun de la oamenii care pot trai fara tine. De la cei care te-au facut sa simti ca nu meriti mai mult. De la cei care nu stiu ce inseamna afectiune. De la cei care te-au judecat cand tu i-ai acceptat pentru ceea ce sunt.
Este timpul sa faci loc in viata ta oamenilor adevarati… celor care au incredere in tine, care te iubesc neconditionat, care te apreciaza pentru ceea ce esti, care iti vor fi intotdeauna alaturi. Care se simt binecuvantati cu o persoana ca tine in viata lor. Care iti ofera dragoste fara sa ceara ceva in schimb. Care sunt cu tine nu doar la bine, ci si la rau. Pentru ca, draga mea, acestia sunt oamenii adevarati, cei de care ai nevoie cu adevarat.
Ei sunt cei care te inteleg fara sa spui un cuvant, care te tin de mana si te ridica de la pamant in momentele dificile, care pot vorbi in numele tau cand nu mai ai cuvinte, care stiu ce simti atunci cand iti privesc ochii.
Ei sunt cei care te iubesc neconditionat, care iti dau cele mai bune sfaturi cand nu mai stii pe ce drum sa mergi.
Ei sunt cei care iti ofera cea mai pura si sincera dragoste. Care te iubesc pentru cine esti, care iti ofera cele mai calde imbratisari si iti spun ce insemni pentru ei cand nimeni nu ar mai face asta.
Ei sunt ingerii care te protejeaza de cei care incearca sa iti faca rau, care se asigura ca nu te vei pierde pe drumul vietii tale si vor fi acolo sa te salveze de fiecare data.
Ei sunt cei care iti aduc fericire. Care au grija de inima ta ca de a lor, care sunt dispusi sa faca compromisuri pentru relatia voastra si sa se sacrifice pentru ca tie sa iti fie bine si pentru a iti arata cat de speciala esti pentru ei.
Ei sunt cei de care ai nevoie. Ei sunt cei care nu te vor lasa niciodata sa te simti singura. Ei sunt cei care te vor ajuta sa te vindeci cand iti vei simti inima franta. Ei sunt lumea ta.

 

Lasă un comentariu