10 calități pe care bărbații le găsesc irezistibile la femei

„O parte dorsală apetisantă, un decolteu voluptos, șolduri curbate; picioare lungi; păr lung; haine atrăgătoare.„ Știu că despre asta credeți că este vorba, atunci când bărbații se îndrăgostesc de o femeie. Desigur, instinctul îi face să se simtă atrași de o femeie voluptoasă, dar, de fapt, bărbații nu mai sunt așa primitivi.
Noi am reușit să compunem o listă cu 10 calități pe care bărbații le găsesc extrem de atractive la femei!
1. Inteligența
Acest detaliu poate fi o surpriză, dar da, există bărbați care se simt atrași de femeile inteligente.
Și, bineînțeles, nu trebuie să aveți un IQ extrem de ridicat sau să puteți spune întreaga istorie a țării voastre. Este vorba mai mult despre abilitatea de a arăta conștiința, înțelepciunea și ambiția și de a avea cunoștințe generale.
2. Maturitatea
Și asta nu are nimic de-a face cu vârsta ta. Nu există un astfel de om care să rămână indiferent față de o femeie care prezintă maturitate emoțională și intelectuală.
3. Originalitatea
Într-o epocă a mass-mediei, este ușor să arătăm perfect pe Facebook și Instagram, dar bărbat adevărat este interesat de o femeie care este cinstită și de încredere.O femeie care nu poartă măști în public și care nu pretinde că este o persoană care, de fapt, nu este. O femeie care își arată culorile ei adevărate. O femeie autentică.
4. Optimismul
O femeie veselă, energică și pozitivă este genul de femeie pe care toată lumea vrea să o sibă în jur. E ca și cum ar avea energia magnetică care atrage atenția tuturor.
5. Compasiune
Toți dorim ca partenerul nostru să fie o persoană bună, plină de compasiune, care să aibă grijă de noi și de alții, mai ales când relația devine mai matură. Și acesta este genul de femeie pe care o caută bărbații. Și cred că toată lumea va fi de acord că nu este nimic mai ușor decât să te îndrăgostești de o femeie care se îngrijește de ceilalți.
6. Calmitatea
O femeie liniștită și relaxată este un adevărat turn-on. Întânirea cu o astfel de femeie înseamnă a fi cu cineva care are un control total asupra emoțiilor și acțiunilor sale.
Pe de altă parte, întâlnirea cu o regină a dramei înseamnă a fi cu cineva care are izbucniri frecvente, se bucură la auzul bârfelor și ia decizii impetuoase.
7. Loialitatea
Nimeni de pe pământ nu vrea să fie mințit și trădat. Când un bărbat întâlnește o femeie, el observă modul în care se comportă și îi respectă pe cei dragi. Dacă observă că vorbeste pe la spatele prietenilor sau refuză invitația lor de a ieși cu ei sub pretextul ca este obosita, doar pentru a putea face altceva, nu se va gândi că este femeia potrivită pentru el.
8. Curățenia
Frumusețea nu se referă doar la machiaj, haine la modă și la tunsoarea elegantă. Poate că multe femei nu vor fi de acord cu acest lucru, dar bărbații sunt mai atași de femeile care sunt îngrijite și miros frumos, care au părul frumos și pielea îngrijită și cărora le pasă de modul în care arată.
9. Respectul
Nu este nimic mai atrăgător decât o persoană care se tratează pe sine și pe alții, cu respect și demnitate. Și doamna care posedă această trăsătură este irezistibilă.
10. Prietenia
Întreabă-l pe un bărbat de ce își adoră doamna și, pe lângă alte motive, îți va spune cât de ușor își face prieteni și cum îi tratează pe toți cu bunătate, respect și demnitate.

 

Lasă un comentariu