Oamenii vin în viața ta din 3 motive

Există o credință populară că oamenii vin în viața ta din 3 motive:
Un motiv
Un sezon
O viata
Poate că ați dat peste această vorbă pe internet și v-ați întrebat ce înseamnă. Este adevărat și ce înseamnă mai exact? Cred că aceasta este o vorbă destul de inteligentă care rezumă totul.
1. Oamenii vin în viața ta pentru un motiv când…
Sunt meniti să vă învețe o lecție.
De obicei, acestea includ experiențe negative, cum ar fi relații disfuncționale, prietenii manipulative și tot felul de dezamăgiri. Fără o întâlnire cu această persoană, nu ai învăța niciodată lecția pe care viața vrea să ți-o învețe.
S-ar putea să ieși din această relație rupt și învins, dar în cele din urmă devii o persoană mai înțeleaptă. Această dezamăgire vă poate aduce și pe drumul cel bun. Aceasta include și toate celelalte motive pe care le-am enumerat mai sus.
2. Oamenii vin în viața ta pentru un sezon în care…
Nu sunt meniti să te transforme sau să te afecteze. Prezența lor în viața ta este trecătoare și nu există un sens mai profund în ea.
Da, este adevărat că nu toți cei pe care îi întâlnim trebuie să fie aici cu un motiv. Unii oameni sunt doar trecători în viața ta. Stai cu ei atâta timp cât lucrezi în același loc de muncă sau mergi la aceeași facultate.
Aceasta se mai numește și „prietenii situaționale”. Când o situație comună se termină, această persoană dispare și din viața ta.
De fapt, cele mai multe dintre conexiunile noastre sunt doar asta – prieteni situaționali. Ele nu sunt menite să reziste sau să aducă ceva nou și profund în viața ta.
3. Oamenii vin în viața ta pentru o viață întreagă când…
Sunt meniti să stea lângă tine. Acești oameni vor fi prietenii sau tovarășii tăi de viață. Ei nu doar te transformă, ci aduc și calitate în viața ta, iar tu faci același lucru pentru ei.
Acesta este printre acele situații în care vă întâlniți „sufletul pereche” sau prietenul pentru totdeauna. Există lucruri mai profunde care te leagă, nu doar hobby-uri comune sau un loc de muncă comun. Este ceva mai mare, cum ar fi valori și opinii similare asupra vieții. Ai putea avea și tu aceeași misiune.
Când întâlnești o astfel de persoană, viața ta se va transforma în multe feluri. Și cu siguranță se va schimba în bine.

 

Lasă un comentariu