Karma te vede! – Cele mai profunde citate despre Legea Bumerangului

“Karma” inseamna actiune. Pentru a intelege mai bine conceptul de Karma, Swami Vivekananda in cartea sa, “Raja Yoga”, foloseste exemplul unei pietre aruncate in vid (unde forta gravitationala a planetelor nu exista). Orice piatra arunci in acest mediu se va intoarce in cele din urma la tine, cu un impuls egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. In acelasi fel, orice actiune se intoarce in cele din urma, egal si in aceeasi forma, la cel care a initiat-o.
Karma nu inseamna neaparat ceva rau, si nu are decat o legatura extrem de vaga cu ideea crestina de “pacat”. Nu este o pedeapsa. Este pur si simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi.
8 Citate profunde despre Karma:
Nu rosti cuvinte aspre, căci se vor indrepta impotriva ta. Cuvintele spuse la manie ranesc, iar raul se intoarce. – Buddha
O pasare, cat traieste, mananca furnici. Dar atunci cand pasarea moare, furnicile o mananca pe ea.
Timpurile si circumstantele se pot schimba pentru fiecare dintre noi, in orice moment. Prin urmare, nu trata niciodata urat pe nimeni, nu face rau nimanui. Poti sa fii foarte puternic astazi. Dar nu uita, timpul este mult mai puternic.
Un copac poate face un milion de chibrituri. Dar poate veni un moment in care doar un singur chibrit poate arde un milion de copaci. Deci, fiti oameni buni si faceti bine.
mod. Aceasta se numeste Karma.

Lasă un comentariu