Sensibilitatea nu este slăbiciune ci o calitate de neprețuit. Un articol pentru toți cei ce au sufletul sensibil

Te numesc prea sensibilă, prea emoțională, prea slabă. Te privesc ca pe un om slab și cred că sensibilitatea este un lucru rău. Dar nu îi asculta. Nu e nimic în neregulă cu tine. Sensibilitatea ta nu este o slăbiciune, este o forță. O binecuvântare. Este un dar de care lumea are nevoie.
Ești specială. Ești unică. Sufletul tău este rar de găsit. Ești extrem de intuitivă și ești conștientă de împrejurimile tale.
Poți intra într-o cameră plină de străini și poți spune imediat cine este fericit și cine are cea mai proastă zi din viața sa.
Ești ca un burete emoțional. Simți și absorbi sentimentele altor persoane. Și oricine simte cineva, simți de 10 ori mai puternic. Dacă oamenii sunt supărați, simțiți furia care se deplasează prin fiecare nerv. Dacă inima cuiva este ruptă, a ta se va rupe un milion de ori mai mult.
Nu poți suporta durerea și suferința. Nu poți să vezi că alți oameni sunt răniți. Nu poți să nu te întrebi ce poți face pentru a-i ajuta pe alții și pentru a le atenua durerea. Ești genul de persoană care ar prefera să-i ia durerea cuiva și să o transporte pe proprii umerii, decât să vezi cum suferă.
Pentru că așa ești tu. Ești persoana perfectă pentru cineva care are nevoie de sfaturi și de ajutor, deoarece ești întotdeauna acolo să asculți. Nu judeci oamenii, dar îi acceptați așa cum sunt și le respecți opinii, indiferent de cât de diferite sunt de ale tale.
Tu crezi în bunătatea oamenilor . Crezi că putem face lumea să fie un loc mai bun.
Nu îți este frică sau rușine să îți arăți emoțiile și vulnerabilitatea. Când ești fericit, râzi. Când ești supărat, țipi. Când ești trist, plângi.
Oh, ești unic/ă. Dragostea ta este autentică, curată și profundă. Aceasta poate fi netedă ca oceanul și puternică precum un incendiu.
Persoana pe care o îmbrățișezi este cea mai norocoasă de pe Pământ.
Răceala lumii nu te sperie. Când te numesc sensibilă și slabă, zâmbești, nu te enervezi pentru că știi că nu te înțeleg. Pentru că ei nu sunt ca tine și nu au sufletul tău. Pentru că ești mai tare decât cuvintele lor. Pentru că ești capabilă și, cel mai important, ești dispusă să ierți.

 

Lasă un comentariu