6 semne clare că ai mai avut vieți anterioare deși poate nu îți mai amintești asta

Reîncarnarea înseamnă renaștere. Mai exact, reîncarnarea este definită ca o credință conform căreia atunci când oamenii mor, sufletele lor continuă să trăiască după moartea lor și își încep o nouă viață.
Aceste persoane, împreună cu spiritul lor, vor conduce, în cele din urmă, numeroase vieți noi, dar și în corpuri complet diferite. Acest lucru este legat de ciclul vieții, morții și renașterii peste tot în jurul lor.
De fiecare dată când sufletul unei persoane începe o nouă viață, evoluează, devine mai înțelept, mai experimentat, mai matur și chiar spiritual conectat la Universul nostru. Acest lucru înseamnă că oamenii au trăit multe vieți anterioare și vor continua să trăiască multe altele în viitor.
Atunci când observăm că cineva pare a fi o veche suflet, înseamnă că recunoaștem energia care provine din viața sa anterioară și se manifestă în prezentul său.
Mulți oameni pretind uneori că cunosc, simt sau își amintesc identitățile din viețile lor anterioare în viețile pe care le trăiesc acum. Pot avea chiar și amintiri despre evenimente, oameni sau locuri asociate persoanei pe care au fost. Alții pot fi înțelepți, în ciuda vârstei lor.
Indiferent dacă pot simți sau nu trecutul sufletului lor, aceștia sunt mai bătrâni decât ar dori să creadă. Mulți oameni au murit și au fost apoi reînăscuți de sute sau chiar mii de ori și mai mult. Aici, vom trece prin cele șase semne care indică faptul că am putea fi suflete vechi:
1.Darul natural de a prezice.
Când parem întotdeauna să ne găsim știind și simțind ce urmează să se întâmple înainte ca aceasta să se întâmple, nivelurile noastre de previziune sunt ascuțite. Mulți oameni au sentimente instinctuale, iar acestea pot fi simțite în vise, fizic sau în altă viziune care se va întâmpla. Aceasta este cunoscută sub numele de premoniție, care semnifică că sufletul nostru s-a maturizat și a evoluat.
2. Relaționarea cu felul în care se simt alte persoane.
Nu vom fi afectați doar de sentimentele celor din jurul nostru, dar putem prelua și unele dintre acele emoții. Atunci când o persoană este considerată empatică, înseamnă că el sau ea are o conexiune profundă cu Universul nostru. Așadar, atunci când simțim că am trăit multe vieți diferite, ne va fi mai ușor să ne conectăm la energiile altor persoane.
3. Înțelegere puternică despre noi înșine.
Atunci când suntem conștienți de mințile noastre, corpurile și sufletele noastre și suntem și echilibrati, înseamnă că am dezvoltat o înțelegere profundă a intuiției pe parcursul mai multor vieți. Atunci când avem capacitatea de a ne uita în interiorul nostru și nu doar de a ajunge la conștiința noastră, ci și la subconștientul nostru, sau ceea ce se ascunde dedesubt, și nu este atât de evident, putem stabili cu succes conexiunea sufletului nostru cu sinele nostru real.
4. Simțim o atracție puternică pentru un anumit loc, civilizație sau eră.
Când o perioadă de timp sau o cultură specifică ne atrage, și nu știm de ce este așa, înseamnă că viața noastră anterioară afectează viața noastră actuală. Mulți oameni cred că atunci când au o atracție inexplicabilă și simt că sunt conectați la locuri, epoci, culturi, medii și societăți, există ceva care rămâne cu sufletul lor din viața lor anterioară.
5. Avem vise repetitive.
Se spune că visele recurente sau repetitive sunt un semn al amintirii de la vieți anterioare. De obicei, acestea par realiste, extraordinar de vii și chiar ciudate în toate aspectele. Ele vor rămâne în mintea noastră după ce ne trezim, și putem vedea sau primi mici detalii din acele vise în ochii minții noastre, chiar și după câțiva ani. Acest lucru se întâmplă pentru că acele vise au fost, probabil, realitatea noastră și am trăit unele dintre ele în viața noastră anterioară.
6. Déjà vu recurent.
Sentimentul pe care îl avem atunci când simțim că am experimentat sau am văzut ceva în mijlocul unei acțiuni înainte să devină ciudat. Nu putem controla sau evita déjà vu. Acesta va apărea întotdeauna brusc, și nu ne vom putea pregăti sau chiar să-l așteptăm. De asemenea, se spune că este legat de experiențe din viața noastră anterioară.

Lasă un comentariu