Dacă vrei ajutor de la îngerii tăi, trebuie să-l ceri mai întâi. Iată cum să faci acest lucru

Dumnezeu a binecuvântat această lume cu toți acei îngeri care îi ajută pe copiii săi. De fapt, îngerii participă activ la viața oamenilor, iar Dumnezeu le-a dat câteva funcții specifice pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.
Mai mult decât atât, este posibil să ne-am întâlnit deja pe îngerul nostru în viața noastră, fără să fim conștienți de asta. Îngerii sunt peste tot în jurul nostru astăzi.
Sunt, de asemenea, mai activi și mai prezenți decât ne putem presupune. Scopurile lor sunt să-L slujească pe Dumnezeu ca mesageri ai Săi. Dumnezeul nostru ne iubește mult și a decis să pună jos îngerii pentru a ne ajuta și a ne călăuzi.
Îngerii ne pot ajuta să atingem multe obiective. Indiferent de cât de mici sunt problemele sau cât de neimportante ne pot părea, îngerii noștri nu vor judeca la cererea noastră pentru ajutorul lor.
Putem chema îngerii noștri să ne ajute cu aproape orice și nu va trebui niciodată să ne învinovățim sau să ne simțim vinovați pentru utilizarea serviciilor pe care le oferă.
Cererile pot varia de la unele sarcini simple, cum ar fi să ne ajute să ne simțim protejați, mângâiați și iubiți, până la unele mai complexe, cum ar fi atragerea de circumstanțe pozitive și vindecarea. Abilitățile îngerilor sunt nelimitate.
Îngeri specifici ne pot ajuta cu anumite cereri. De exemplu, îl putem chema pe Arhanghelul Mihail dacă ne este frică sau avem nevoie de protecție. Un alt înger celebru este Arhanghelul Rafael și îl putem chema să ne vindece pe noi înșine sau pe alții.
Există multe cereri comune pe care îngerii le pot primi. Unii dintre ei sunt găsirea anumitor obiecte pierdute, planuri netede de călătorie, eliberarea trecutului nostru, bunăstarea copiilor noștri sau a animalelor de companie, relații romantice, probleme financiare, anxietate și depresie, protecție împotriva unor energii negative, pierderea în greutate etc. ceea ce ne dorim, va veni un înger pentru a răspunde rugăciunilor noastre.
Vor fi momente când nu vom primi răspunsul cerut. Există motive specifice pentru care vor alege să nu ne dea ceea ce le-am cerut.
De exemplu, ei ar putea avea lucruri mai bune pregătite pentru noi. Sau, dacă rugăciunile noastre nu sunt armonioase cu destinul lumii sau cu binele mai mare, atunci ele nu vor avea capacitatea de a ne ajuta.
În primul rând, trebuie să le cerem îngerilor noștri să vină în viața noastră și să ne ajute. Aceasta va fi singura condiție pentru a obține ajutor de la ei.
Ei nu se vor face auziți și cunoscuți decât dacă îi întrebăm. Nu vor interveni în viețile noastre până când nu credem că vor veni, ajutându-ne.
Trebuie să fim specifici atunci când cerem ajutor îngerilor noștri, făcând asta într-un mod deschis, iubitor și sincer. Ar trebui să ne asigurăm că avem intenții sincere, astfel încât să ne cunoaștem unghiurile în timp ce ele ne ajută.
Numai atunci vom avea capacitatea de a primi fiecare beneficiu al îndrumării pe care ni le-au oferit. Să ne rugăm îngerilor noștri va fi o modalitate excelentă de a începe.
Când în sfârșit începem să cerem ajutor, vom începe să-i vedem în moduri diferite, cum ar fi globuri sau vise. Îngerii vor apărea și în moduri pe care de obicei le vom ignora.
Se pot conecta la noi prin sunet, miros sau chiar gust. Trebuie să ne deschidem față de aceste semne particulare și să nu le respingem rapid.
Unghiurile sunt mesagerii pe care Dumnezeu ni i-a trimis pentru a ne ajuta în fiecare aspect specific al vieții. Îngerii noștri ne pot ajuta pur și simplu cu fiecare lucru pe care le cerem.
Deși există circumstanțe particulare în care s-ar putea să nu aibă capacitatea de a răspunde solicitărilor noastre, ei vor fi mereu alături de noi, căutând în mod constant câteva modalități de a ne ajuta. Tot ce trebuie să facem va fi să întrebăm.

Lasă un comentariu