5 lucruri care se petrec atunci când ești un suflet treaz! Numărul 3 îi sperie pe toți

Aceste cinci lucruri se vor întâmpla odată ce vei accepta rolul războinic al luminii în această lume.
1. Vei începe să observi că nu te încadrezi în niciun tip de grup
Sentimentul că nimeni nu te poate înțelege devine mai puternic. Te simți ca și cum nu aparți în această lume și ai nevoie să mergi „acasă”. Lucrurile pe care le-ai tolerat odată, nu le mai poți tolera acum.
Războinicii luminii nu sunt interesați de mass-media sau de orice altceva pe care oamenii îl acceptă ca fiind „normal”. Spiritualitatea devine un mod de viață și nu simți nevoia de a urma nicio religie sau filosofie.
2. Ai mai multă compasiune
Ca luptător de lumină, simți că ești atras de copii, de animale, de vârstnici și de natură. Preferi să stai și să discuți cu o persoană fără adăpost, decât să participi la un eveniment social „important”.
Bunătatea ta este reală și nu ai niciodată nevoia de răzbunare. Te simți împlinită numai când îi ajuți pe cei care au nevoie.
3. Știi lucruri
Nu mai ai nevoie de cuvinte. În calitate de luptător de lumină, te confrunți cu emoții profunde și ai nevoie de spațiu și timp pentru a te ruga, contempla și medita. Locurile supraaglomerate te pot copleși deoarece ești sensibil la energia și vibrațiile altor oameni.
4. Oamenii îți spun întotdeauna despre problemele lor
Există un fir fin de lumină care leagă războinicii de alte persoane. Inima lor este larg deschisă și oamenii se simt în siguranță pentru a-și mărturisi secretele, problemele și a împărtăși experiențele personale cu ei.
5. Războinicii nu se tem de sfârșitul vieții
Pentru ei, trecerea în neființă nu este altceva decât o ușă care duce spre un alt nivel al existenței.
Ca luptător de lumină, sarcina ta este să îți păstrezi inima deschisă, să îți cultivați mintea conștientă și să îi ajuți pe alții să supraviețuiască „tranziției prin care trecem.
Nu este treaba ta să schimbi pe nimeni; Doar acceptă alegerile lor și răspândește Lumina Divină. Prezenta ta reprezintă o îmbunătățire importantă a evoluției spirituale. Nu ești singur.

 

Lasă un comentariu