5 semne că cineva se gândește la tine. Ce spun astrele despre aceste vibrații

Se spune că dacă îți este dor de cineva, atunci cel mai probabil acel cineva se gândește la tine. Cel mai probabil, arată experții, așa și este. Este de fapt un compas care îți spune cu exactitate dacă cineva te place cu adevărat. Nu vei ști precis până nu vei purta o discuție cu adevărat, însă de cele mai multe ori semnele nu mint. Atunci când ești fericită, este clar că radiezi de energie. Așa se întâmplă și când placi pe cineva sau pur și simplu ți-e dor de prezența unei persoane speciale. Gândurile îți zboară la amintiri din trecut, iar tot ce deții în prezent nu mai pare atât de important.
1. Strănutul
Printre cele 5 semne că cineva se gândește la tine se numără și strănutul. Unul dintre cele mai populare indicii în cultura asiatică este acesta. Poate începe cu o mâncărime ușoară a nasului, urmată de strănuturi repetate. Cu toate acestea, poți ignora dacă ești răcită sau alergică.
Dacă treci peste perioadele sezoniere de strănut, atunci înseamnă că ești în mintea cuiva special, spune Yourtango.com. Poți chiar afla astfel ceea ce crede cu adevărat despre tine. Dacă strănută de două ori la rând, înseamnă că te vorbește de rău, dacă se întâmplă de trei ori sau mai mult, înseamnă că între voi există o tensiune sexuală nerezolvată.
2. Înroșirea obrajilor
Gândește-te cum te simți iarna după ce ai mers foarte multă vreme afară la o temperatură foarte scăzută. Dacă simți acest lucru atunci când știi că placi pe cineva, este clar că persoana respectivă se gândește la tine. Gândurile voastre se sincronizează, iar totul pare că se îndreaptă acolo unde îți dorești. Nu trebuie să te simți rușinată, sunt lucrurile normale pe care orice persoană le poate experimenta la un moment dat.
3. Sughițul
Printre cele 5 semne că cineva se gândește la tine se numără și sughițul. Dacă această senzație apare din senin și nu este cauzată de mâncatul sau băutul în exces, mâncatul rapid sau alte probleme medicale, poate avea o altă cauză mult mai ușor de explicat. Înseamnă că cineva își aduce aminte de persoana ta și vrea să-ți fie din nou aproape, arată Hackspirit.com. Sughițurile pot fi foarte deranjante, dar atunci când cunoști adevăratul motiv, poți trece mult mai ușor peste ele.
4. Visele
Faimosul psihoterapeut Sigmund Freud credea că interpretarea viselor ne poate aduce mai aproape de subconștient. Aceste gânduri pe care le avem când dormim pot dezvăluit foarte multe lucrurile despre natura noastră reală. În ciuda multiplelor teorii care spun că visele consolidează memori, ajută la procesarea emoțiilor sau exprimarea unor dorința ascunse, cercetătorii nu știu încă real de ce visăm.
Pentru mulți, poate reprezenta un portal către o parte a sinelor pe care o legăm de altcineva de care de dorim apropierea. Există cercetări care arată că doi oameni pot avea același vis în tandem. Poate că atunci când apărem în visul celuilalt, e clar că suntem conectați.
5. Energia
Un om empatic îți va spune că energia reală se simte și se vede în întreg corpul. Dacă petreci timpul lângă o persoană negativistă, vei simți cu siguranță cum ți se scurge toată viața din tine. Dacă ești sensibilă, vei simți imediat o energie particulară atunci când te vei gândi la o persoană anume, indiferent ce stare îți induce. Printre cele 5 semne că cineva se gândește la tine se numără și acesta. Caută acea doză de bună dispoziție care îți apare fără să-ți dai seama.

Lasă un comentariu