Puterile magice ale oglinzilor despre care nu ai știut până acum. Fascinant!

Folosind în mod activ oglinzi în viața sa, omul modern nu-și amintește că în antichitate erau considerate atribute magice, iar unii le numeau un dar divin, în timp ce alții le numeau iadul pe pământ. Probabil din acest motiv, oglinzile sunt interzise astăzi în biserici.
Este interesant ce fel de magie ascund oglinzile.
Oglindă de memorie
De-a lungul timpului, s-a crezut că oglinzile își pot aminti toate informațiile care se reflectă în ele. Dar omenirea nu a descoperit încă o modalitate de a obține informații acumulate în oglindă și, prin urmare, prezența unei „memorii în oglindă” nu poate fi confirmată sau respinsă.
Oglinzi din oglindă
Magii și vrăjitorii au folosit în mod activ oglinzi în ritualurile lor magice. De exemplu, celebrul magician medieval Cornelius Agrippa a fost faimos pentru că era capabil să organizeze o ceremonie, care arăta sortitul sau sortita cuiva. Unele medii, practică și astăzi ritualuri similare, care confirmă proprietățile magice ale oglinzilor.
Vampirii Oglinzilor
După cum am menționat mai sus, oamenii nu au învățat cum să extragă informații „absorbite” de o oglindă. Cu toate acestea, oglinda poate oferi informații de la oameni. Din acest motiv, ezoterismul recomandă să acoperi oglinzile, în special pe cele vechi, care au o istorie lungă.
Nu se știe cât de multă durere și nefericire mențin aceste obiecte de interior sau ce „au văzut”, cât de multe emoții negative au absorbit în anii precedenți.
Dacă atârni o astfel de raritate în casa ta, poți întâmpina scandaluri, certuri, necazuri și chiar nenorociri, care vor apărea din ce în ce mai frecvent.
Mai mult, dacă privești în mod regulat, într-o astfel de oglindă, vei observa cum te părăsesc forțele vitale.
Oglinda absoarbe sufletul omului
De-a lungul timpului, oglinda a fost considerată un instrument special de bioenergie, având o legătură cu cealaltă lume. În acest sens, mulți oameni cred că această piesă poate absorbi sufletul omului.
Din acest motiv, în casa unei persoane care a trecut în neființă, trebuie acoperite imediat oglinzile. Dacă acest lucru nu este făcut, sufletul acelei persoane poate fi pierdut pentru totdeauna, în oglindă.
Oglindă spartă – cauza nenorocirilor
Persoana care a spart oglinda se expune unui pericol grav. Conform credințelor vechi, dacă spargi o oglindă, tot felul de nenorociri te vor bântui, timp de 7 ani.
Pentru a preveni astfel de consecințe neplăcute, fragmentele oglinzii ar trebui colectate, umplute cu vopsea neagră, așezate într-o pungă din in, legată și aruncată într-un râu adânc.
Nu te uita într-o oglindă spartă! Prin neglijarea acestui sfat, îți vei distruge aura.
Acest lucru va fi exprimat în oboseală constantă, somnolență și pierderea interesului pentru viață. Dacă aceste semnale nu te forțează să abandonezi oglinda spartă, pot apărea în viața ta bolile grave, precum și gândurile negre.
Nu pune un copil să privească în oglindă
Copiii, în primul an de viață, sunt încă lipsiți de apărare și nu au protecția în fața negativului, care este deja în mulți adulți. De aceea, dacă pui un copil să privească în oglindă, părinții își asumă mari riscuri. Copilul se poate speria și va începe să plângă adesea, noaptea.
În cele din urmă, încercările de a-i arăta copilului propria reflexie, pot duce la apariția unor afecțiuni grave.
Nu poți să mănânci și să dormi în fața unei oglinzi
Persoanele în vârstă spun adesea: „Nu mânca în fața oglinzii!”, „Nu dormi în fața oglinzii!”. Se pare că nu există nimic condamnabil în spusele lor. Se pare că există o credință conform căreia, dacă mănânci în fața unei oglinzi, îți mănânci propria fericire. Apropo, chiar și oamenii de știință sunt de acord cu această afirmație.
Experimentele efectuate confirmă faptul că mâncatul în fața oglinzii afectează digestia și interferează cu absorbția normală a alimentelor.
În cazul în care oglinda se află direct în fața patului, trebuie să o acoperi noaptea.
Se crede că oglinda este un portal între lumea celor vii și lumea celor de dincolo și, prin urmare, dacă adormi în fața oglinzii, riști să nu ai parte de vise dulci, ci coșmaruri reale, precum și dureri de cap.
Cum să încarci o oglindă cu energie
Cel mai uimitor lucru este că orice oglindă din casă poate servi ca o sursă de energie pozitivă pentru tine, mai ales în timpul iernii, când Soarele este aproape invizibil.
Pentru a face acest lucru, vara, du o oglindă afară și așez-o la soare, timp de câteva ore. Încărcarea cu energie vitală, pe care o absorbe oglinda te va umple cu bucurie și veselie pe tot parcursul sezonului rece.

Ai grijă de tine!

Lasă un comentariu