Viața noastră urmează un ciclu de 9 ani care ne poate ajuta să ne schimbăm viitorul. Aflați cum

Universul nostru funcționează în moduri misterioase, dar există întotdeauna un model în el, care se mișcă mereu în cicluri. Fie că este vorba despre ciclurile noastre zi-noapte, ciclurile sezoniere sau ciclurile vieții umane. Dar știați că viața unui om se desfășoară în cicluri de 9? Toate evenimentele majore pe care le trăim în fiecare viață se aliniază cu energia acelui an de viață specific. Și este foarte ușor să calculezi numărul personal al anului.
Cum să aflați numărul personal al anului dvs.?
Pentru a calcula anul curent, adunați toate cifrele din ziua și luna de naștere cu cifrele anului calendaristic curent. Dacă ziua de naștere a cuiva este pe 5 mai și calculează anul acesta, numerele ar fi: 5+5+2+0+2+0= 14.
Când vine vorba de cifre duble, adună-le pentru a găsi o singură cifră: 1+4=5
Deci, aceasta înseamnă că persoana care calculează acum este în al 5-lea an în ciclul de 9 ani. Fiecare an personal începe și se termină cu ziua de naștere. Fl
Iată ce implică fiecare dintre aceste numere de ani:
Anul I: Începutul ciclului
Începi din nou cu un nou ciclu, reconstruindu-ți viața din nou. S-ar putea să nu vezi imaginea de ansamblu imediat, dar totuși începi să plantezi semințele viitorului tău în anul 1. Acesta este momentul să renunți la vechile obiceiuri care te țin înapoi.
Anul 2: Formarea Legăturii
Anul 2 este despre extinderea planurilor pe care le-ați făcut în anul 1. Veți începe să stabiliți noi conexiuni care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Procesul poate să nu fie atât de rapid pe cât ți-ai dori, dar ai răbdare. Puteți folosi acest an pentru a vă îmbunătăți abilitățile și abilitățile. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a stabili legături romantice.
Anul 3: Anul Creației
Odată cu al treilea an, lucrurile încep să ia ritmul. Vei fi plin de viață, iar energia ta creativă te va trage către mai multe proiecte. S-ar putea să începi mai multe lucruri noi, dar nu toate se vor realiza. Cu toate acestea, acesta este un moment bun pentru a lăsa acele dorințe adânc înrădăcinate să iasă la suprafață și să vă inspire.
Anul 4: Lucrați și Construiți
Odată cu al patrulea an, începem să observăm progresul real. Având în vedere că anul 3 vă oferă mai multe opțiuni, vă veți fi hotărât care sunt preferatele până în anul 4. Anul acesta este concentrat în principal pe muncă și carieră, ceea ce ne provoacă voința și autocontrolul. Acesta este momentul să-ți construiești noi abilități, să devii mai responsabil și să punem lucrurile în ordine.
Anul 5: Timpul schimbării
Al 5-lea an din ciclul de 9 ani este plin de energie rebelă. Acesta este anul în care cei mai mulți dintre noi dorim să ne eliberăm de toate responsabilitățile, să ne schimbăm locurile de muncă, casa și chiar viața.
Cei care nu acționează întotdeauna după astfel de impulsuri devin încă mai liberi și caută noi aventuri. Acest lucru aduce energie împrăștiată, care este urmată de schimbări majore.
Anul 6: Dragoste și îngrijire
După un an de explorare a libertății cuiva, anul 6 ne face adesea să tânjim după compania altuia. Profităm la maximum de acest an iubindu-ne pe cei apropiați și hrănind relațiile. Aceasta include familia, prietenii și partenerii noștri romantici. Poate că acesta nu este anul multor realizări profesionale, dar vă puteți concentra în continuare pe pace și armonie.
Anul 7: Introspecție
Al 7-lea an ne aduce conștientizarea că ne apropiem de sfârșitul ciclului de 9 ani. Acest lucru ne face să ne reorientăm asupra muncii, astfel încât să putem face noi realizări și să avem abundență financiară.
Pentru a ne concentra, trebuie să ne introspectăm. Toate chestiunile externe vor trece pe margine pe măsură ce vă concentrați asupra dvs. Anul este în mare parte pentru dezvoltare personală.
Anul 8: culege-ți recompensele
Pentru a aduce echilibru după al 7-lea an introspectiv, anul următor aduce multă influență externă. După ce ai muncit din greu în ultimii 7 ani, în sfârșit vei culege recompensele. Acesta este adesea cel mai bun an pentru cariera ta, afaceri, precum și pentru finanțele personale. Veți atinge apogeul în ceea ce privește cariera dvs. cu multe oferte profitabile și poziții deschise pentru dvs.
Anul 9: Finalizarea unui ciclu
Al 9-lea an aduce niște sfârșituri. S-ar putea să decizi să treci la acel loc de muncă bine plătit, ajungând astfel la un loc anterior. Chiar și relațiile și situațiile de viață ajung la un sfârșit. Dar finalurile nu sunt întotdeauna rele. Veți începe să vă pregătiți pentru următorul ciclu de 9 ani.
Pe măsură ce ciclul de 9 ani se apropie de sfârșit, vă așteaptă lucruri noi și interesante. Părțile din viața voastră care duc mai departe vor fi transformate. Îmbrățișează noul ciclu și fii recunoscător pentru oportunitățile tale.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

Lasă un comentariu